Poloniex Borsası USDT çiftlerini talep üzerine ekledi
Poloniex Borsası USDT çiftlerini talep üzerine ekledi

Poloniex’te hesaplar donduruldu: Müşterilerin şikayetleri artıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Poloniex’te hesaplar donduruldu. Müşterilerin şikayetleri artıyor. Kripto para borsası Poloniex‘in kullanıcıları, zorunlu yeni kimlik doğrulama işlemlerini tamamlamalarının ardından hesapların dondurulduğu şikayetinde bulundular.

Poloniex’te hesaplar donduruldu!

Hesap sahipleri, sosyal medya platformlarında kimliklerini doğruladıktan sonra işlem yapmaya devam edebileceklerine dair bildirim aldıklarını ancak daha önce işlevsel olan hesaplarının engellendiğini iddia ediyor. Sorunlar, Poloniex’in kullanıcılara kimliklerini kendi hesaplarıyla ilişkilendirmelerini talep eden bir bildirimle aynı gün başladı. Bahse konu bildirimde, şu ifadeler yer almakta:

Bu sayfa hesabınızı doğrulamak için hangi bilgilerin gerekli olduğu konusunda açık talimatlar sunmakta. Bu bilgileri gönderdiğiniz anda hesabınızı doğrulamak ve işlemleri yeniden etkinleştirmek için gerekli adımları atacağız.

Müşterilerin şikayetleri artıyor

Dondurulmuş hesaplar, doğrulama işlemini gerçekleştiren birçok kullanıcıyı etkiliyor gibi görünüyor. Geçtiğimiz Şubat ayında Poloniex, Goldman Sachs destekli Circle tarafından 400 milyon dolara satın alındı. Yazım sırasında piyasa hacmiyle Poloniex, dünyanın en büyük 25. kripto para borsası.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin