Popüler Bitcoin borsasına 6 Haziran’da erişim olmayacak
Popüler Bitcoin borsasına 6 Haziran’da erişim olmayacak

Poloniex kurumsal müşteriler için özel işlem hizmeti vermeye başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası Poloniex, kurumsal müşteriler için ticaret hizmetlerinin açıldığını duyurdu.

Bu yılın başlarında ödemeler firması Circle tarafından satın alınan şirket, Salı günü yaptığı açıklamada, farklı kripto para işlem çiftleri ve API ara yüzleri desteği ile kurumsal hesaplar sunmaya başlayacağını söyledi.

Kripto borsası ayrıca, Aralık ayında tüm BTC/USDC işlemlerinden komisyon almayacak. Circle, yeni hesaplarının bir parçası olarak, bir kayıt  sayfasına göre Circle Trade ve Poloniex üzerinden hizmetler ve USDC stabil coini ile ticaret çiftleri aracılığıyla tezgah üstü işlem olanağı sunuyor.

Kurumsal müşteriler profesyonel müşteri desteği alacak

OTC ticaretine katılmak isteyen firmalar minimum emir tutarı 250.000 dolar olarak belirlendi. Circle, açıklamasında kurumsal müşterilere daha yüksek para çekme limitleri ve “profesyonel müşteri desteği” sunacağını açıkladı:

İyi eğitimli ekibimiz, her kurumsal müşteriye, başlangıç süreci boyunca rehberlik edecek, birden fazla takım arasında sorun çözümünü koordine edecek ve devam eden ticaret faaliyetlerini destekleyecek.

Poloniex Coinbase’nin izinden gidiyor

Circle ve Poloniex, böylece özellikle kurumsal yatırımcılar için hizmet sunan Coinbase gibi sektör borsaları arasına katılıyor. Ayrıca USDC ticaret çiftleri sunan son kripto borsası, Mayıs ayında kurumsal müşterileri için gözaltı hizmetlerine de başlamıştı.

Daha yakın zamanlarda, Coinbase ayrıca bir OTC ticaret masasını denemeye başladı. Ancak platform önümüzdeki yılın başlarına kadar faaliyete başlamayacak.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin