Poloniex TRON tabanlı projeleri davet ediyor
Poloniex TRON tabanlı projeleri davet ediyor

Poloniex, ABD kullanıcıları için kaldıraç ve açıktan satış işlemlerini kaldırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

3 Ekim’de yayınlanan bir duyuruya göre ABD merkezli kripto borsası Poloniex, ABD müşterileri için kaldıraç ve açıktan satış işlemleri ürünlerini kaldırıyor.

Poloniex, 2014 yılında kurulmuş bir dijital para ticaret platformudur. 2018’de Poloniex, Dublin merkezli ödeme teknolojisi firması Circle tarafından 400 milyon dolar karşılığında satın alındı. Şu anda Poloniex, CoinMarketCap’e göre işlem değeri açısından 38. sırada yer alıyor.

Poloniex, ABD kullanıcıları için neden böyle bir adım atıyor?

Yapılan açıklamaya göre şirket, bu yıl sonuna kadar ABD merkezli müşteriler için döviz kaldıraç ve açıktan satış işlemleri ürünleri kaldıracak. Poloniex, borsanın yargı alanındaki yasal gerekliliklere uyduğundan emin olmak için bu adımın atıldığını açıkladı. Duyurunun doğrudan veya spesifik olarak herhangi bir özel düzenlemeye bağlı olarak yapılmadığı belirtildi.

Ek olarak, Poloniex’in üç kripto para çıkaracağı bildirildi: Synereo (AMP), Expanse (EXP) ve Gnosis (GNO).

Temmuz ayında, borsanın sosyal medya ve destek merkezi hesaplarının kilitlenmesinden sonra Delaware Adalet Bakanlığı (DoJ) Poloniex’i araştırdı. Mayıs ayında, bir takım müşterinin Poloniex’ten 14 gün içinde hesaplarını doğrulamaları için gerekli olan e-postaları almaya başladıkları bildirildi. Bundan sonra, doğrulanmamış hesaplar donduruldu.

Poloniex kullanıcıları ayrıca, eksik veya “stuck deposits”ten şikayet ederek borsanın resmi olmayan subreddit hesabına da başvurdular. Şikayetçilerin çoğunun bu durumdan doğrudan etkilenmemesine rağmen kullanıcıların hesaplarını kapatmak istediği belirtildi.

Ocak ayında, Poloniex kullanıcıları, borsanın resmi olmayan alt yapısı üzerinde, siparişlerin iptal edildiği sırada kullanıcı hesabı bakiyelerinin kredilemediğini iddia ettiler. Bir kullanıcı şöyle dedi:

Açık siparişleri iptal ettiğimde, orijinal USDT değeri geri verilmedi. Genellikle, satın alma değeri toplam olarak iade edilir ve her şey yolunda giderdi ancak bugün bir siparişi iptal ettiğimde, tahmini değerlerin (DEPOSITS & WITHDRAWALS sekmesi) giderek küçüldü ve bir daha orijinal toplamına geri dönmedi.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin