featured

Polkadot’un son geliştirme faaliyetleri, kripto fırtınasına ayakta kalmasına yardımcı olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Polkadot’un yeni referandumu, fiyat hareketini etkileyebilir.

DOT platformundaki staker’ların sayısı azalmaya devam ediyor. Bununla birlikte, geliştirme faaliyeti muazzam bir şekilde büyüme kaydetti.

Yeni bir Polkadot referandumu, token’larını stake etmek isteyen DOT sahiplerini etkileyebilir. Referandum geçtikten sonra, Polkadot adaylığı daha yüksek adaylık limitleri gerektirecek. Bu da daha az DOT token’ına sahip kullanıcıların doğrudan adaylık havuzlarına katılabileceği anlamına geliyor.

Neler oluyor?

Bu yazının yazıldığı sırada oybirliğiyle destek alan bu yeni teklif, Polkadot staking durumu üzerinde önemli bir etkiye sahip olabilir. Şu anda platformdaki staker sayısı son 30 gün içinde dalgalandıktan sonra %0,07 oranında değer kaybetti. Ağın 18 Kasım itibarıyla 21,846 staker’ı vardı.

Polkadot

Ayrıca, Polkadot’un staking politikası etrafındaki tutarlı güncellemeler, stake yapanların ilgisini artırabilir. Bu da daha istikrarlı büyümenin yolunu açabilir.

Polkadot, mevcut dalgalı pazarda teknolojisini de genişletti. Son yedi gün içinde, birçok büyük kripto para birimini geride bırakarak geliştirici etkinliği açısından bir numara oldu.

Yukarıda belirtilen bilgilere ek olarak, son birkaç gün içinde aktif hesapların ve yeni hesapların sayısı da arttı. Yeni hesaplardan gelen bu ilgi artışı, altcoin’in devam eden ayı piyasasında hayatta kalmasına yardımcı olabilir.

Polkadot, piyasayı çevreleyen dalgalanmaya rağmen ücret tahsilatı açısından büyüme gösterdi. Bir kripto analiz sitesi olan Token Terminal’e göre, platformun topladığı gelir son yedi günde %65,1 oranında değer kazandı.

Ancak birçok olumlu gelişmeye rağmen altcoin’in hacmi 714 milyondan 142,38 milyona geriledi. Bununla birlikte, piyasa değeri de azaldı.

DOT, platformundan daha mı iyi performans gösteriyor?

Altcoin’in artan oynaklığı, yatırımcıların akılda tutması gereken bir şeydi. Aşağıdaki görüntüden de görülebileceği gibi, kripto para biriminin oynaklığı son 30 gün içinde %123’lük bir artışa tanık oldu. Bununla birlikte volatilitedeki bu artış, piyasanın mevcut durumuna bağlanabilir.

DOT bu yazının yazıldığı sırada 5,60 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saatte %2,5 oranında düşüş yaşadığı anlamına geliyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin