featured

Polkadot yükselişe hazırlanıyor olabilir! Mevcut piyasa durumu bir fırsat mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan Polkadot, bir süredir zor durumda. Şimdi ise ortaya çıkan yeni gelişmeler fiyatın toparlanmasına yardımcı olabilir gibi görünüyor. Polkadot’un kurtarıcı meleği olan gelişme ise Parachain’ler.

Polkadot fiyatı nasıl toparlanacak?

Polkadot ekosistemi, Litentry protokolünün 943,8k DOT yükselterek kazanmasıyla dün on beşinci açık artırma turunu tamamlayan Parachains ile kripto alanına yeni bir unsur getirdi.

Polkadot grafik

Gelişimsel bir bakış açısından bu ağ için iyi bir başarı olsa da, varlık üzerindeki daha geniş etkisi; onu biraz olumsuz bir sonuca hazırlamıştır.

Fiyat hareketiyle birlikte Parachains müzayedeleri, yatırımcılarında yükseliş hissiyatı oluşmasına neden olmuş gibi görünüyor. Şubat ayında başlayan fiyatlardaki kademeli artış, DOT’u 38 gün gibi bir sürede %45,43 oranında yukarı çekmeyi başardı. Ardından gelen ayı saldırısı, bir hafta içinde hepsini sildi süpürdü.

Son iki haftada bir miktar toparlanma gerçekleşti. Ancak bugün Polkadot fiyatındaki %7,59’luk düşüş, altcoin’in tüm toparlanmayı kaybetmesine neden oldu.

Ancak 24 saat öncesine kadar Polkadot, yatırımcılarından çok fazla destek görüyordu. Varlığa karşı tutumları oldukça olumlu. Aslında bu destek, Aralık 2021 tarihinden bu yana en yüksek seviyede.

Sonuç olarak bu destek, varlığın aşırı değerli olmasıyla aynı zamana denk geldi. Polkadot’a en son bu kadar aşırı değer verildiği zaman, 2020 yılının Aralık ayındaydı.

Ortaya çıkan fiyat hareketi DOT için tam olarak zararlı sayılmaz. Yine geçmişte yaşanan senaryo gerçek olursa, ayıların fiyata olan saldırısı DOT’un yükselişini kamçılayacak bir olay olabilir.

Önceki sefer böyle bir olay gerçekleştiğinde Polkadot fiyatı iki ay içinde %741’in üzerinde bir artış göstermişti. Şimdi bunun aynısının gerçekleşmesi beklenmese de, yeni bir rallinin başlaması durumunda DOT; 4 aylık destek noktası olan 23,21 dolar seviyesini direnç noktasına çevirebilir.

Bu da altcoin’in 2021 yılı boyunca karşılaştığı kayıpları telafi etmesi için bir miktar destek sağlayabilir.

Ayrıca zincir üstü göstergeler, Bollinger Bantları tarafından desteklenen piyasadaki düşük oynaklığa işaret ediyor. Bu da fiyat hareketinin tekrar yükselmeye başlaması durumunda rastgele dalgalanmalarla karşılaşmayıp istikrarlı bir şekilde yükselebileceği anlamına geliyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin