Polkadot son 7 günde %33 kazandı! DOT yavaşlama işareti göstermiyor!
Polkadot son 7 günde %33 kazandı! DOT yavaşlama işareti göstermiyor!

Polkadot son 7 günde %33 kazandı! DOT yavaşlama işareti göstermiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin 20.000 doları aşarken, Polkadot gibi altcoinler 2023’ün başından beri başlayan daha geniş kripto rallisinde ilerliyor. CoinGecko’ya göre token 5,94 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte %12’den fazla arttı.

Bu, Perşembe günü açıklanan pozitif Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) verilerinin neden olduğu piyasa iyimserliğinden kaynaklandı. TÜFE’nin ana bileşenlerinin deflasyona gitmesi ile birlikte piyasa, yıla başladığı hızlı yükselişini sürdürebilir.

Polkadot, bir ekosistem olarak son zamanlarda yükselişte gibi görünüyor. Santiment’e göre Polkadot, son günlerde genel kripto piyasasının halihazırdaki yükseliş ivmesine katkıda bulunan güçlü bir geliştirme faaliyeti görüyor.

Polkadot ayrıca adaylık havuzlarında 1 milyondan fazla DOT’a ulaştı ve bu da zincir üzerinde staking’i daha uygun hale getirdi. Polygon’un TVL’si, son yedi gündeki %5’lik değişimle 4. sırada yer aldı.

Bu, zincir üzerindeki son gelişmeler ve son kripto piyasası rallisi ile ilişkilendirilebilir. Bunlara eşlik eden, gelişen makroekonomik eğilimlerdir. TÜFE’nin %6,5’e düşmesiyle DOT, ivme devam ederse önümüzdeki birkaç hafta veya ay içinde önemli yükselişine devam edebilir.

Bazı analistler bu rallinin uzun vadeli olduğu konusunda karamsar olsalar da, ekosistemin genel zincir üstü performansı tokeni destekleyecek ve daha fazla direnci kıracak.

Polkadot yükselişini sürdürecek mi?

Tokenin mevcut momentumu ile DOT’un daha yüksek seviyeler yapmaya devam etmesi mümkündür. DOT yükselişine devam edecek bir konumda olabilir. Tokenin büyük kripto para birimleri ile yüksek korelasyonu da yukarı yönlü harekete katkı sağlar.

Bitcoin 21.422 dolar direncini test ederken, kripto paranın yukarı yönlü ivmesi, DOT’un önümüzdeki birkaç hafta veya ay içinde sürmesi için bir dalga olacak.

Kısa ve orta vadede DOT, yatırımcılara rallinin devam edeceğine dair güvence vermek için mevcut 6 dolarlık direnç fiyat aralığını geçebilir.

İyileşen makrolar ve kriptoda genel bir yükseliş görünümü ile DOT, kolaylıkla 7 dolarlık dirence ulaşabilmeli. Bununla birlikte, BTC bir düzeltme aşamasına girerse, token yukarı yönlü momentumda anlık bir kayıp yaşayabilir.

DOT tutan yatırımcılar şu anda çok kısa bir süre içinde büyük kazançlarla karşı karşıya kaldı. Bunu göz önünde bulundurarak, token sahipleri DOT’un çizelgelerini takip etmeli, çünkü bu ralli yüksek bir düzeltme aşamasıyla karşı karşıya kalabilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin