Polkadot ve XRP fiyat analizi
Polkadot ve XRP fiyat analizi

Polkadot ve XRP fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot (DOT), 20 Mart’ta simetrik üçgenin direnç çizgisinin üzerine çıktı. Ancak şamdan üzerindeki uzun fitil, ayıların rallilerde satış yaptığını gösteriyor. Diğer taraftan, boğalar 21 Mart’ta 20 günlük EMA’yı (35.74 $) tuttu ve şimdi fiyatı tekrar üçgenin üzerine çıkarmaya çalışacak.

Bunu yapmayı başarırlarsa, DOT / USD kuru tüm zamanların en yüksek seviyesini yeniden test edebilir ve bu seviye fethedilirse, yükseliş trendi 55 $’da desen hedefine ulaşabilir.

RSI düşüş trendi çizgisinin üzerine çıktı ve hareketli ortalamalar kademeli olarak yükseliyor, bu da momentumun boğalar lehine döndüğünü gösteriyor.

Bu varsayımın aksine, fiyat mevcut seviyeden veya 40 $’dan 42.28 $’a düşerse, ayılar pariteyi üçgenin destek çizgisinin altına indirmeye çalışacaklar. Başarılı olurlarsa, kur daha derin bir düzeltmeye başlayabilir.

XRP fiyat analizi

XRP, uzun bir süre sonra yaşam belirtileri gösterdi. Altcoin, 20 Mart’taki 0,50 dolarlık direncin üzerine çıktı ve bu da boğaların ayıları alt ettiğini gösteriyor. Ayılar, 21 Mart’ta fiyatı 0,50 doların altına düşürmeye çalıştı ancak başarısız oldu.

Bu son gelişme, XRP / USD paritesini 0,65 $’lık genel dirence doğru iten daha fazla alımları çekti. Boğalar fiyatı bu seviyenin üzerine çıkarabilirse, paritenin ivme kazanması ve 0.78 $’a ve ardından 1 $’a yükselmesi muhtemel.

Hareketli ortalamalar yükseldi ve RSI aşırı alım bölgesine yakın yükseldi. Son aşamada bu gelişme boğaların harekete komuta ettiğini gösteriyor. Bu yükseliş görünümü, fiyatın düşmesi ve hareketli ortalamaların altına düşmesi durumunda geçersiz hale gelecektir.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin