Monero ve Uniswap fiyat analizi: XMR ve UNI nereye gidiyor?
Monero ve Uniswap fiyat analizi: XMR ve UNI nereye gidiyor?

Polkadot ve Uniswap fiyat analizi: Altcoinlerde son durum ve beklenen yön

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot, geçtiğimiz haftalarda işlem yaptığı dar aralığı aşarak 23,6 doları hedefledi. Uniswap ise Kasım ayından bu yana gösterdiği güçlü performansın ardından düşüş eğilimi gösterdi.

Polkadot (DOT) fiyat analizi

Polkadot, Ocak ayının ortasından bu yana 14,95 ile 18,25 dolar aralığında işlem görüyor ve son birkaç saat içinde bu aralığı aşmasıyla sonuçlanan bir kırılma yaşadı.

Yönlü Hareket Endeksi, DOT 18 doların hemen altındayken başlayan ve ADX 20 değerinin üzerinde olduğu için devam eden bir yükseliş eğilimini işaret etmeye devam etti.

Kopma sırasında işlem hacmi de güçlüydü ve DOT boğaları, fiyatı 7,1 dolardan %62 artışa itebilir. Bu, 23,6 dolar işaretini bir hedef olarak öngördü ve kâr alma amaçlı bir miktar satışın gerçekleşmesi beklenebilir.

Uniswap (UNI) fiyat analizi

Kasım ayından bu yana Uniswap’in piyasadaki hareketi yalnızca yukarı yönlü idi. Bazı küçük geri çekilmeler görüldü ve UNI’nin bir başka yükseliş için olgunlaşmaya çalıştığı ortaya çıktı.

4 saatlik grafikte fiyat ve momentum (RSI) arasında düşüş eğilimi görüldü. Bu farklılaşma, kripto paranın geri çekilme olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor ancak ne zaman olduğunu vurgulamıyor. Yüksek işlem hacmine sahip bir Doji mumunun oluşumu, kısa vadeli bir tersine dönmenin erken bir göstergesi olabilir.

Bu düşüş sapması hem daha kısa (1 saatlik) hem de daha uzun (6 saatlik, 12 saatlik) zaman dilimlerinde görüldü ve UNI için geri çekilme olasılığını güçlendirdi. Kripto para 19 dolarlık bölgede ve 17,4 dolarda destek bulmayı bekleyebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin