Polkadot ve Ethereum Classic fiyat analizi: DOT ve ETC için izlenecek seviyeler
Polkadot ve Ethereum Classic fiyat analizi: DOT ve ETC için izlenecek seviyeler

Polkadot ve Maker fiyat analizi: DOT ve MKR için beklenen yön ve sıradaki duraklar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Teknik göstergelerin önümüzdeki işlem seanslarında fiyat için daha fazla düşüş olduğunu vurguladığı Polkadot, 16,05 dolardaki destek seviyesinin altına düştü. Maker gibi diğer altcoinler ise grafikteki sabit kanallar içinde hareket ediyor ve piyasa liderleri BTC ve ETH’den daha fazla ipucu bekliyor.

Polkadot (DOT) fiyat analizi

Dünyanın en büyük dördüncü kripto para birimi olan Polkadot, son 24 saat içinde %8,6 düşüşle 15,7 dolardan işlem görüyor. Bu gerileme, fiyatın 18,9 dolar direncinin üzerine çıkamadığı için piyasayı saran satış baskısının bir işaretiydi. Grafiklerde, mum çubukları 20-SMA (sarı) ve 50-SMA (mavi) altında hareket etti ve DOT için bir ayı piyasası sinyali verdi. Dahası, göstergeler düşüş momentumunun yükseldiğini ve fiyatların grafiklerde daha düşük hareket edebileceğini gösterdi.

Awesome Osilatör’ün kırmızı çubukları sıfırın altına gelirken MACD histogramındaki kırmızı çubuklar yükseldi.

Maker (MKR) fiyat analizi

Maker, şu anda 1.490,60 ila 1.325,90 dolar arasındaki kanalda işlem görüyor ve son beş gündeki trendini sürdürüyor. Ayılar, bu haberin yazıldığı esnada desteği tersine çevirmek üzere ve son işlem seansında bir miktar yükseliş hareketi kaydedildi. Bununla birlikte kripto piyasasının genelindeki daha fazla gerileme, MKR fiyatını 1.153,4 dolara düşürebilir., Yükseliş senaryosu ise beklendiği gibi ani dirence doğru bir artışla sonuçlanabilir.

Bollinger Bantları, bantlar birbirine yaklaşırken fiyatta düşük volatilite ima ediyor.

Awesome Osilatör ise nötr, ancak momentum zayıf.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin