Polkadot ve Ethereum Classic fiyat analizi: DOT ve ETC için izlenecek seviyeler
Polkadot ve Ethereum Classic fiyat analizi: DOT ve ETC için izlenecek seviyeler

Polkadot ve IOTA fiyat analizi: DOT rekora mı koşuyor? Teknik görünüm

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bu haberin yazıldığı sırada güçlü bir görünüme sahip olan Polkadot, yükseliş döngüsünün sonunda başka bir ATH’ye yükselebilir. IOTA ise 1,46 dolardaki direnç seviyesinin ötesinde yukarı doğru bir kırılma için yeterli işlem hacminden yoksun görünüyor.

Polkadot (DOT) fiyat analizi

Polkadot’ın boğa koşusu şu anda fiyatı grafiklerde yukarı doğru itmeye devam ediyor, DOT 30 doların üzerinde işlem görüyor. Kripto para birimi son 30 günde iyi yükseldi ve %80’in üzerinde kazanç kaydetti. Yükseliş trendi 4 saatlik zaman diliminde de açıkça görülüyor..

CMF, orta çizginin üzerinde yukarı yöneldi ve DOT önümüzdeki birkaç seansta daha taze bir yükselişe geçmeye çalışırken sermaye girişlerinin güçlü olduğunu gösterdi. MACD çizgisi ise Sinyal çizgisinin üzerine çıktı ve histogram yükseliş momentumunda bir düşüş olduğunu fark etti. Bununla birlikte, boğalar düşüş senaryosunda bile 29,5 dolarlık destek seviyesini koruyabilir.

IOTA fiyat analizi

IOTA, Awesome Oscillator’da oluşan düşüş eğilimi gösteren ikiz tepe kurulumunun ardından 1 dolar seviyesine doğru hareket etti. Kriptonun fiyatı yukarıda belirtilen seviyeden toplandıktan sonra, kazançlar 1,46 dolardaki direnç seviyesinde sınırlandı. Bu haberin yazıldığı esnada Stokastik RSI yükseliş eğilimi gösterdikten sonra aşırı alım bölgesinde.

24 saatlik ticaret hacimlerindeki artış, IOTA’yı üst tavanının üzerine dahi itebilir. Aşağı yönde ise düşüş senaryosu IOTA’nın bir kez daha 1 dolar seviyesine düşmesiyle sonuçlanabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin