Polkadot ve Ethereum Classic fiyat analizi: DOT ve ETC için izlenecek seviyeler
Polkadot ve Ethereum Classic fiyat analizi: DOT ve ETC için izlenecek seviyeler

Polkadot ve EOS fiyat analizi: DOT ve EOS için izlenecek kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin sezonu sonunda başladı mı? Bu şu anda cevaplanması zor bir soru. Evet, altcoin piyasasının çoğu yükseliyor. Ancak BTC’nin fiyatı durma noktasına gelirse, piyasanın geri kalanının yükseliş trendini sürdüreceği henüz belli değil. 24 saatlik işlem hacmi 53,9 milyar dolar olan Bitcoin 46.726 dolardan işlem görüyor. Dünyanın en büyük kripto para biriminin performansına karşılık Polkadot ve EOS da hızlı bir şekilde tırmanmaya başladı.

Polkadot (DOT) fiyat analizi

Kripto piyasasının en büyük altıncı kripto para birimi DOT, son zamanlarda sıralamada yükseldi. Son birkaç ayda DOT; Litecoin, Bitcoin Cash, Bitcoin SV ve EOS’un kazançlarını dahi geride bıraktı.

DOT’un fiyat performansı, Aralık ayının son haftasına doğru BTC’nin performansı ile büyük bir ivme kazandı. Yalnızca son 7 günde DOT, %27’nin üzerinde yükseldi ve yılın başından beri fiyatını neredeyse ikiye katladı.

Bollinger Bantlarının ağzı kısa vadeli fiyat oynaklığını vurgulamak için genişlerken Polkadot’un teknik göstergeleri de yükseliş sinyallerini artırıyor. Chaikin Para Akışı ise aşağı yönü işaret etmesine rağmen sıfırın üzerinde sabit kaldı.

Haberler tarafına baktığımızda ise Binance Labs, Polkadot tabanlı akıllı sözleşme platformu Plasm Network için bir Seri A finansman turu başlattı.

EOS fiyat analizi

Bir zamanlar kripto piyasasının temel dayanaklarından biri olan EOS, geçen yıl sıralamalarında önemli ölçüde düştü. Bununla birlikte, DOT ile benzer şekilde EOS için de çok iyi ve verimli geçti. CoinMarketCap’te 17. sırada yer alan EOS, son 7 günde %50’nin üzerinde yükseldi ve şu anda en son Şubat 2020’de görülen bir seviyede işlem görüyor.

Burada, EOS’un yukarıda bahsedilen artışının önemli ticaret hacmi ile desteklendiğine de dikkat etmemiz gerekiyor.

Kriptonun son performansındaki yükseliş, teknik göstergelerle kanıtlandı. Parabolic SAR’ın noktalı işaretleri fiyat mumlarının çok altında, MACD çizgisi ise grafiklerde Sinyal çizgisinin oldukça üzerinde geziniyor.

Haberler tarafına baktığımızda, pNetwork Ethereum’da sarılı EOS piyasaya süreceğini duyurdu.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin