Polkadot ve Ethereum Classic fiyat analizi: DOT ve ETC için izlenecek seviyeler
Polkadot ve Ethereum Classic fiyat analizi: DOT ve ETC için izlenecek seviyeler

Polkadot ve Crypto.com Coin fiyat analizi: DOT ve CRO nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot, aralık ayında belirlediği zirveleri geçtikten sonra momentum eksikliği gösterdi ve 20 dolar seviyesini korumaya çalışıyor. Crypto.com Coin ise 0,062 dolara düşüşün ilk işaretlerini veriyor.

Polkadot (DOT) fiyat analizi

Bollinger bantları, 14.96 ile 18.25 dolar arasında bir aralıkta görünmesine rağmen DOT civarında sıkılaştı. Bu gelişme, DOT için 20 dolar işaretinin yakınında konsolidasyona işaret etti.

Şu an 18 dolara geri çekilme olası görünmüyor. OBV, geçen hafta oluşan bir dizi yüksek dibe dikkat çekiyor. Bu satın alma hacmi, son günlerdeki ivme eksikliği ile birleştiğinde, bir düşüş değil, daha fazla konsolidasyona işaret ediyor.

Bir sonraki önem seviyesi, DOT için %62’lik bir genişlemeyi temsil eden 23.6 dolar seviyesi. Destek ise DOT için 18,25 ABD doları.

Crypto.com Coin (CRO) fiyat analizi

Crypto.com Coin’i analiz etmek için 1 günlük zaman dilimini kullandığımızda, Eylül başından itibaren düşüş eğiliminin durdurulduğu görülebilir. CRO, önemli bir düşüş trendini takip eden bir aralıkta işlem görürken dikdörtgen bir alt model oluşturdu.

Chaikin Para Akışı, piyasadan net sermaye akışını göstererek satıcı hakimiyetini vurguladı. MACD sıfır çizgisinin altında ve sinyal hattının tam üstünde.

Daha fazla ipucu için fiyat hareketine bakıldığında, aralığın %50 seviyesinin 0,068 dolar olduğu görülebilir. CRO, buranın üstüne tırmanmaya çalıştı, ancak son 24 saatte ret yedi. %50 seviyesinin reddedilmesi önemli ve CRO’yu 0,062 dolara indirebilecek daha fazla düşüş baskısına işaret ediyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin