Polkadot tehlike altında! Boğalar kritik desteği savunmazlarsa daha fazla düşüş kapıda
Polkadot tehlike altında! Boğalar kritik desteği savunmazlarsa daha fazla düşüş kapıda

Polkadot tehlike altında! Boğalar kritik desteği savunmazlarsa daha fazla düşüş kapıda

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot fiyat analizi, DOT/USD piyasasının bugün düşüş eğiliminde olduğunu ortaya koyuyor. Kripto para birimi, bugünkü seansın başlangıcından beri azalan bir üçgen modelinde işlem görüyor. DOT/USD paritesi şu anda 6,26 dolarda işlem görüyor ve ayılar hakimiyeti ellerinde tutmaya devam ederse fiyat 6,17 dolar seviyesine yaklaşabilir. DOT/USD paritesi için direnç 6,37 dolarda mevcut ve boğalar piyasanın kontrolünü ele geçirirse parite bu seviyeye yükselebilir.

Dijital varlık son 24 saatte yüzde 1 azaldı ve düşüş eğiliminin kısa vadede devam etmesi muhtemel görünüyor. Dijital varlığın piyasa değeri şu anda 7 milyar dolar ve 24 saatlik işlem hacmi 266 milyon dolar.

DOT 1 günlük fiyat tablosu: Düşüş trendi devam edecek mi?

24 saatlik Polkadot fiyat analizi, gün boyunca satış momentumunun yüksek kalması nedeniyle piyasa için aşağı yönlü bir eğilim öngörüyor. Altcoin, kayda değer bir yükseliş çabası göstermediği için ayılar hakimiyetini korudu. Fiyat şu anda 6,26 dolarda ve satış faaliyeti artarsa, daha fazla devalüasyon gerçekleşecek.

image 267

Üstel hareketli ortalamalar (EMA), 50 EMA çizgisi (sarı) 20 EMA çizgisinin (beyaz) altına hareket ederken düşüş eğilimi gösteriyor. Bu, genel piyasa eğiliminin düşüş eğiliminde olduğunu ve fiyatın kısa vadede düşmeye devam edeceğini gösteriyor. DOT için RSI göstergesi şu anda 43.81’de ve giderek aşırı satım bölgesine yaklaşıyor. DOT için MACD göstergesi şu anda düşüş bölgesinde ve piyasa düşüş eğiliminde olduğu için düşmeye devam etmesi muhtemel görünüyor.

Polkadot fiyat analizi: Altcoin 6,37 doların üzerine çıkamıyor

Polkadot fiyat analizi için 4 saatlik fiyat grafiği, fiyat son birkaç saat içinde aşağı yönlü hareket ettiği için ayıları destekliyor. Dün geç saatlerde boğalar toparlanmaya çalıştığı için fiyat kırılması yukarı yönlüydü; ancak saatlik fiyat grafiğinde kırmızı bir mum çubuğu göründüğünden fiyat düşüşe geçti. Fiyat 6,26 dolara düşerken düşüş momentumu yoğunlaştı.

image 268

4 saatlik göreli güç endeksi (RSI), daha düşük bir nötr değer olan 31.24 endeksinde aşağı doğru bir eğri üzerindedir ve satıcıların pazardaki hakimiyetini gösterir. 50 EMA çizgisi şu anda 6,24 dolar seviyesinde ve 6,35 dolarda olan 20 EMA çizgisinin altında hareket ediyor.

Polkadot fiyat analizi sonucu

Sonuç olarak, fiyat şu anda 6,26 dolardan işlem gördüğü için Polkadot fiyat analizine yönelik genel piyasa eğilimi düşüş gösteriyor. Teknik göstergeler de düşüş senaryosunun devam edeceğini gösteriyor. Boğalar piyasa kontrolünü ele geçirmek ve düşüş senaryosunu geçersiz kılmak için fiyatı 6,37 dolar direnç seviyesinin üzerine itmeli.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin