Polkadot, son hareketi ile yükseliş umutlarını canlandırdı! Sırada ne var?
Polkadot, son hareketi ile yükseliş umutlarını canlandırdı! Sırada ne var?

Polkadot, son hareketi ile yükseliş umutlarını canlandırdı! Sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot fiyat analizi, kripto para değeri muazzam bir şekilde artarak 5,81 doların üzerine çıktığı için yükseliş eğilimini doğrulamaktadır. Bu piyasada gördüğümüz yükseliş momentumu, daha fazla yatırımcı alana girip fiyatları artırdıkça devam edecek gibi görünüyor.

Polkadot1 günlük fiyat tablosu: Boğalar hakimiyeti ele aldı

Günlük Polkadot fiyat analizi, kripto para değerinde önemli bir iyileşme olduğundan bugün için güçlü bir yükseliş eğilimini teyit ediyor. Alıcıların çabasıyla birlikte altcoin güçlü kalmayı başardı. Ve şimdi Polkadot, dünden bu yana %5,81 artış kaydettiği için koşullar tekrar boğaları destekliyor.

image 230

Bir günlük fiyat grafiğindeki oynaklık hâlâ en düşük seviyede ve çok istikrarlı bir yükseliş trendine işaret ediyor. Üst Bollinger bandı, 5,75 dolar alt Bollinger bandı ise 5,48 dolar seviyesinde mevcut, bu da bu aralıkta sağlanan güçlü bir destek olduğu anlamına gelir. Ek olarak, Hareketli ortalama göstergesi, yükseliş trendini destekliyor. RSI göstergesi de 51.32’de yükseliş gösteriyor, bu da piyasanın henüz aşırı satın alınmadığını ve fiyatta daha fazla kazanç yaşanabileceğini gösteriyor.

DOT/USD 4 saatlik fiyat grafiği: Yükseliş momentumu devam ediyor

Saatlik Polkadot fiyat analizi, son birkaç saat içinde DOT/USD değerinde güçlü bir artış tespit edildiğinden kripto para alıcılarını destekliyor. Boğalar pazardaki lider konumlarını geri kazanmaya çalışıyor ve şimdiye kadar ilerlemeleri etkileyici oldu. Boğalar son 4 saattir fiyat hareketine arka arkaya liderlik ederken, yükseliş nedeniyle fiyat son dört saatte 5,81 dolara yükseldi.

image 229

Kripto analizinde çok önemli bir rol oynayan RSI göstergesi 43.04’te duruyor ve ileriye dönük bir yükseliş eğilimine işaret ediyor. Bollinger bantları da üst bant 5,85 dolarda ve alt Bollinger bandı 5,68 dolarda olduğu için yükseliş eğilimi gösteriyor. Bu da piyasanın bu aralıkta güçlü bir yukarı yönlü momentuma sahip olduğu anlamına geliyor.

Polkadot fiyat analizi sonucu

Yukarıdaki bir günlük ve dört saatlik Polkadot fiyat analizinden de teyit edildiği gibi, boğalar hakimiyeti koruyor. Son 24 saat içinde piyasaya aşırı güçlü bir yükseliş dalgası hakim oldu ve fiyat 5,81 dolara yükseldi. Yükseliş hareketinin önümüzdeki saatlerde de devam etmesi bekleniyor. Bununla birlikte, bu kadar uzun bir aradan sonra boğalar tükenebileceğinden küçük bir düzeltme de olabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin