Polkadot son gelişmelerden nasıl etkilenecek? Geleceği ve takip edilecek seviyeler
Polkadot son gelişmelerden nasıl etkilenecek? Geleceği ve takip edilecek seviyeler

Polkadot son gelişmelerden nasıl etkilenecek? Geleceği ve takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – USDT, Polkadot Kusama Ağı’nda kullanıma sunuldu. Tether, genel kullanıcı deneyimine yardımcı olacağını ve çok zincirli erişilebilirlik sunacağını söyledi. Bu, DOT tokeninin değerinin artmasına neden olabilir.

DOT, diğer blok zincirlerinin birbirine bağlanıp iletişim kurabildiği, aktarma zinciri olarak bilinen bir çekirdek ağa sahiptir. Bu geçiş zinciri, güvenliği ve işlemleri yönetir ve zincirler arası birlikte çalışabilirliğin sorunsuz olmasını sağlar.

Kusama, geliştiricilerin yeni uygulamaları Polkadot’ta yayınlanmadan önce deneyebilecekleri, Polkadot için özel olarak oluşturulmuş ön üretim ortamıdır.

Tether’in büyüme için bir katalizör olarak Kusama’da USDT lansmanı

Tether, 13 Nisan’da Polkadot’un Kusama ağında USDT’yi piyasaya sürdüklerini duyurdu. Bunun anlamı, stabil coin’in artık birkaç ağda mevcut olmasıdır.

Kusama, USDT’nin kullanılabilir hale geldiği ve Ethereum, Algorand, EOS ve TRON’u içeren bir listeye katıldığı en son ağdır.

USDT, Statemine olarak bilinen Kusama ağındaki ilk parachain üzerinde olacak. Bu gelişme, Kusama ağının yanı sıra bir bütün olarak Polkadot ekosisteminin büyümesine yol açabilir. DOT’un Polkadot ekosisteminin yerel tokeni olduğu gerçeği göz önüne alındığında, değeri de artabilir.

Polkadot fiyatını yakın gelecekte ne bekliyor?

14 Nisan 2022’de Polkadot’un (DOT) değeri 18,32 dolardı.

Bu değer noktasının DOT değeri için neyi temsil ettiğini gerçekten görebilmemiz için, önceki ay boyunca gösterdiği performansla birlikte ATH noktasının üzerinden geçeceğiz.

Tokenin tüm zamanların en yüksek değerine baktığımızda, DOT 4 Kasım 2021’de ATH’sini 54,98 dolardan elde etmişti. Bu, ATH’sinde tokenin değer olarak 36,66 dolar veya %200 daha yüksek olduğu anlamına gelir.

DOT bir önceki ay boyunca nasıl performans gösterdiğine baktığımızda, en düşük noktası 7 Mart’ta 16,15 dolarla, en yüksek noktası ise 28 Mart’ta 23,25 dolarla oldu.

Burada tokenin 7,1 dolar veya %44 arttığını görebiliriz. Tüm bunlar dikkate alındığında, 18,32 dolardan DOT, Nisan sonunda 22 dolara ulaşabilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin