Polkadot için kritik anlar: Tamam mı devam mı?
Polkadot için kritik anlar: Tamam mı devam mı?

Polkadot için kritik eşikteyiz: Tamam mı devam mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot fiyatı şu anda iki engel arasında işlem yaptığı için belirleyici bir an ile karşı karşıya. Bu engelleri aşmak için çabalayan DOT başarılı olabilirse volatil bir hamleye yol açabilir.

Polkadot için ya tamam ya devam

Polkadot fiyatı son 24 gün içinde yaklaşık %75 arttı ve şu anda 47,96 ile 38,69 dolar arasında oturuyor, DOT’un bir sonraki yönünü belirleyecek iki engel var. Eski engel, DOT’un tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 49,78 doların hemen altında bulunuyor, bu nedenle, halihazırda ticarette olan yatırımcılar bu noktayı kâr elde etmek için seçebilir ve bu da kırılmayı zor bir seviye haline getirebilir.

Alıcıların satış baskısını aşmayı başardığı ve bu bariyerin üzerinde kararlı bir kapanış ürettiği bir senaryoda, yeni bir yükseliş trendinin yolunu açacaktır. 53,90 dolardaki %100 trend tabanlı Fibonacci uzatma seviyesi, Polkadot fiyatının yeni bir zirve yapabileceği yer.

Bu ablukanın kaldırılması sonunda DeFi tokenini bir sonraki bariyere 71,45 dolardan itebilir ve bu da %161,8 trend tabanlı Fibonacci uzatma seviyesine denk geliyor.

47,96 dolardan bu rekor seviyeye yükseliş, %50’lik bir kazanç sağlayacaktır.

Polkadot günlük grafik analizi

Polkadot için kritik anlar: Tamam mı devam mı?

Öte yandan, Polkadot fiyatı 47,96 doları aşamazsa, bu satın alma baskısının azaldığını gösterecektir. Bu durumda DOT, boğaların geri dönebileceği 38,69 dolarlık destek zeminini tekrar ziyaret edebilir.

Polkadot fiyatı bu destek seviyesini dirence çevirirse, %15’lik bir düşüşle 33,03 dolara düşebilir. Bu seviyenin kırılması, DOT’un 25,50 dolar bariyerini yeniden test etmesine yol açabilir ve 38,69 dolardan %33’lük bir düşüş oluşturabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin