Polkadot fiyatı konsolide oluyor! Sıradaki hareketin yönü ne olacak?
Polkadot fiyatı konsolide oluyor! Sıradaki hareketin yönü ne olacak?

Polkadot fiyatı konsolide oluyor! Sıradaki hareketin yönü ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası, son birkaç hafta içinde Polkadot’un da aynı şeyi yapmasıyla bir tür yükseliş eylemi gördü. Polkadot, son birkaç gündür 6,40 dolar seviyesinin üzerinde konsolide oluyor ve bu olumlu bir işaret.

CoinMarketCap verilerine göre Polkadot kripto para birimi, günlük işlem seansını gün içi en yüksek seviyesi 6,54 dolar ve en düşük seviyesi 6,14 dolarda açtıktan sonra 6,43 dolardan işlem görüyor.

DOT, 6,48 dolarlık kilit destek alanının üzerinde tutunmayı başarırsa yükseliş trendini sürdürebilir. Bununla birlikte, bu seviyenin altındaki herhangi bir kırılma, Polkadot’un fiyatının 6 dolar psikolojik seviyesine doğru ilerlediğini görebilir.

Her iki taraftan da herhangi bir önemli hareketin, Polkadot’un yakın gelecekte fiyat hareketinin yönünü belirlemeye yardımcı olabilecek yüksek hacimlerle destekleneceğini belirtmekte fayda var. Polkadot’un 24 saatlik grafiğindeki işlem hacmi, yaklaşık 300 milyon dolarlık günlük ortalama hacmin çok üzerinde olan 306.751.650 dolara yükseldi.

Bu aralıktaki alım satım faaliyeti, DOT’un mevcut konsolidasyon bölgesinden çıkmasına ve yakın gelecekte bir yükseliş trendi başlatmasına da yardımcı olabilecek bir şeydir.

Şimdilik, Polkadot kesinlikle boğaların hakimiyetinde ve 7 doların üzerinde bir hareket, daha fazla kazanç için kapıyı açabilir. Bununla birlikte, 6,48 doların altındaki herhangi bir düşüş hareketi, Polkadot’un önceki destek seviyelerine geri çekilebileceğinin bir göstergesi olabilir.

Polkadot şu anda 7 dolar seviyesinde sert bir dirençle karşı karşıya ve bu da yakın vadede daha fazla yükselişi önleyebilir. Günlük grafikteki DOT/USD fiyat analizi, paritenin son yükselişinden sonra bir Doji şamdan modeli oluşturduğunu ve bunun da önümüzdeki günlerde olası bir tersine dönüşe işaret edebileceğini gösteriyor.

Doji şamdan modeli, açılış ve kapanış neredeyse eşit olduğunda oluşur. Bu, ne boğaların ne de ayıların fiyat hareketini kontrol etmediğini ve henüz net bir yönün belirlenmediğini gösteriyor.

4 saatlik grafikteki teknik analiz, MACD ve RSI’da olumsuz bir duygu veya hafif bir düşüş eğilimi gösteriyor, ancak bunun nedeni fiyattaki geçici bir düzeltme olabilir. Son yükseliş momentumunun yavaşladığını ve bunun yakın vadede belirsizliğe işaret edebileceğini not etmek önemlidir.

Genel olarak, Polkadot 6,40 dolar seviyesinin üzerinde konsolide oluyor ve yatırımcılar bu bölgeyi yakından izlemelidir, çünkü bunun altındaki bir kırılma daha fazla aşağı yönlü baskıya işaret eder. Öte yandan, 7 doların üzerinde bir kırılma, potansiyel kazançların bu seviyenin ötesine geçmesiyle birlikte bir yükseliş trendini doğrulayabilir.

LTC boğaları, fiyatları 8 doların üzerine çıkarmak ve yükseliş eğilimini sürdürmek için 7 doların üzerinde bir hareketi hedefliyor.

Öte yandan, fiyatlar 6 doların altına düşerse, 4 ila 5 dolar bölgesindeki ana destek seviyesine doğru daha derin bir geri çekilme riski var. Yatırımcılar bir sonraki büyük katalizörü beklerken, mevcut piyasa duyarlılığı yükselişten nötr duruma geçiyor.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin