Polkadot fiyat tahmini, kritik seviyeler
Polkadot fiyat tahmini, kritik seviyeler

Polkadot fiyat tahmini: Bu iki kritik seviyeye dikkat edenler ceplerini doldurur!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 4 Kasım’da tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığından beri Polkadot tarafında ilginç bir manzara var. Boğalar, son düşüşü 16,8 dolarda durdurdu ama satıcılar mücadeleyi bırakmadı. Boğalar sonunda güçlü geldi ve en son toparlanma, altcoin’i dört aylık trend çizgisi direncinin üzerine çıkardı. Bu direnç çizgisi, başarıyla desteğe çevrildi.

İleriye dönük olarak, DOT, on haftalık direncinin yakınında gezinirken 21-22 dolar aralığına doğru kısa vadeli bir gerileme görebilir. Yüksek likidite aralığının (Kontrol Noktası/POC) altına yakın bir değer, boğalar bir avantaj elde etmeye çalışmadan önce uzun vadeli trend çizgisi desteğinin test edilmesi ihtimalini artırabilir. Bu haberin yazıldığı esnada DOT 22.85 dolardan işlem görüyor.

4 saatlik Polkadot fiyat grafiği

ATH’den sonraki düşüş, DOT’un değerinin %74,5’inden fazlasını kaybetmesine ve 24 Şubat’ta yedi ayın en düşük seviyesine düşmesine neden oldu.

Altcoin 20/50/200EMA’yı geçerken, son yükseliş rallisi yükseliş trend çizgisi desteğini (beyaz, kesikli) işaretledi. DOT, dört aylık trend çizgisi direncini kırdı ve onu desteğe çevirdi. Bu ralli, son birkaç gün içinde alıcılar ve satıcılar arasındaki çatışmanın arttığı POC yakınında bir engel buldu.

Mevcut fiyat halen 20-50 EMA’yı geçmiş değil. Böylece önümüzdeki günlerde yüksek volatilite şansı da artıyor. Buradan itibaren, POC’nin altındaki herhangi bir kapanış, yükselen kamanın (beyaz) alt trend çizgisinin test edilmesine neden olabilir. Bunu takiben, boğalar, bir trend taahhüt hareketinden önce 23 dolarlık bölgeyi test etmek için yeterli güç toplayabilir.

Ayıların baskısı artmaya devam ettikçe, RSI son sekiz gün içinde istikrarlı bir şekilde daha düşük zirveler kaydetti. Bu yörünge, bu zaman dilimindeki fiyat hareketine aykırıydı. Böylece 4 saatlik grafikte düşüş eğilimi ortaya çıktı.

Ayrıca CMF de RSI’ye uydu ve fiyatla düşüş eğilimini teyit ederken benzer bir yol gösterdi. Bu nedenle, kısa vadeli toparlanma trend çizgisi direncinde durabilir.

Polkadot fiyat tahmini

RSI ve CMF’deki farklılıkların potansiyeli göz önüne alındığında, herhangi bir toparlanma 23 dolar bölgesinde engel bulabilir. POC’nin altındaki bir kapanış, boğalar avantajlarını geri kazanmadan önce DOT’u 21-22 dolar aralığına doğru kısa vadeli bir gerileme için konumlandırabilir.

Bu arada 1 haftada 3x yapan bir altcoin, yeni ralliye hazır görünüyor. Tüm detaylar buradaki haberimizde.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin