Polkadot fiyat analizi, dot yükselecek mi

Polkadot fiyat analizi: DOT 24 dolarda destek buldu, yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – DOT, yüksek piyasa baskısı altında toparlanırken Polkadot fiyat analizi bugün yükseliş gösteriyor. DOT/USD paritesi dün 24 dolarda düşük bir dip ayarlanmasının ardından bugün 24 doların üzerinde daha düşük bir yüksek seviyede kapanması bekleniyor. Bu seviye 26 Ağustos’tan beri DOT için belirlenen en düşük seviyeydi. Bir sonraki direnç, DOT’un bir miktar satış baskısı ile karşı karşıya kalabileceği 25.5 dolar seviyesinde bulunuyor.

DOT 24 dolarda destek buldu

Polkadot fiyat analizi için 1 günlük fiyat grafiği, kripto paranın üç ayın en düşük seviyesine düştükten sonra 24 dolardan destek bulduğunu gösteriyor. Bu destek ne zamana kadar devam edecek? Bu sorunun cevabı bugün boğalar bir miktar harekete geçtiği ve yukarı doğru bir ralli başlattığı için bir sonraki işlem seansında öğrenilecek. Bununla birlikte, ana eğilim düşüş eğiliminde olduğundan ve DOT için eğilim çizgisi aşağı doğru olduğundan, kazanımların önemli bir etkisi olmayabilir.

Polkadot fiyat analizi 1 günlük grafik
DOT/USD 1 günlük grafik

Teknik olarak DOT/USD paritesi için oynaklık yüksek, ancak fiyat dalgalanmalarının yavaşlaması ve Bollinger bandının yakınsama işaretleri göstermesi nedeniyle oynaklık önümüzdeki günlerde azalacak gibi görünüyor. Üst bant 33 dolarda, alt bant ise DOT desteğini temsil eden 21.8 dolarda bulunuyor. Göstergenin 27,7 dolardaki ana ortalaması, DOT/USD çifti için direnci temsil ediyor. Göreceli güç endeksi (RSI), 34 endeksinde oldukça düşük bir seviyede işlem görüyor, bunun yanında göstergenin eğrisi yukarı doğru, bu da piyasadaki mevcut satın alma faaliyetini gösteriyor, ancak aynı zamanda fiyat fonksiyonunun baskı altında olduğuna da işaret ediyor.

Boğalar hakimiyeti geri aldı

4 saatlik Polkadot fiyat analizi, dün güçlü bir düzeltmenin ardından, işlem seansının ilk dört saatinde boğaların fiyatı istikrarlı bir şekilde yükselttiğini gösteriyor. Ayılar da fiyattaki iyileşmeyi durdurmaya çalıştı, ancak boğalar son zamanlarda yeniden liderliği ele geçirdi ve fiyat yazı yazılırken yukarı doğru hareket ediyor.

Polkadot fiyat analizi 4 saatlik grafik
DOT/USD 4 saatlik grafik

Bollinger bantları dün genişlediğinden, 4 saatlik grafikte DOT için volatilite nispeten yüksek. Üst bant şu anda 25,8 dolarda, alt bant ise 23 dolarda bulunuyor. Bollinger bantlarının ortalaması, kripto para için direnci temsil eden 24 dolar seviyesinde. Hareketli ortalama (MA), fiyat seviyesinin altında bulunan 24,2 dolarda. Göreceli güç endeksi (RSI), nötr bölgede 45 endeksinde işlem görüyor; RSI eğrisi yukarı doğru, bu da piyasadaki yükseliş aktivitesine işaret ediyor.

Polkadot fiyat analizi sonucu

Kripto para bugün bir ölçüde toparlandığı için Polkadot fiyat analizi bugün için yükseliş tarafında. Fiyat neredeyse dünkü başlangıç seviyesine ulaştı ve şu anda bir direnç görevi görüyor, bu nedenle DOT bu direnci kırmadan önce biraz geri çekilebilir. Ancak, yükseliş momentumu devam ederse DOT’un bugün için 24 dolar seviyesinin üzerinde yukarı yönlü devam etmesini bekliyoruz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin