Polkadot fiyat analizi: DOT kritik seviyeyi aşıp yükselişe geçebilecek mi?
Polkadot fiyat analizi: DOT kritik seviyeyi aşıp yükselişe geçebilecek mi?

Polkadot fiyat analizi: DOT kritik seviyeyi aşıp yükselişe geçebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot (DOT) 26 doların üstüne çıkmakta zorluk çekiyor ve düşüş gösteriyor. Kripto para, 4 Kasım tarihinde 54 dolarda zirveye ulaşmasının ardından piyasanın düşüşünden etkilenerek düşmeye başladı. DOT fiyatı geçen ay yaklaşık yüzde 50 oranında değer kaybetmesinin ardından düşüş trendine girdi. Ek olarak devam eden piyasa durumuna göre önümüzdeki günlerde de düşüş eğilimi devam edecek gibi görünüyor. Ancak 26 dolarlık alan, DOT sonunda bir zemin bulmuş gibi görünüyor ve bu destek bölgesi şu anda test ediliyor.

Polkadot (DOT) 1 günlük fiyat analiz tablosu

Polkadot price analysis: DOT faces trouble at $26 as bearish impulse continues 1

Polkadot fiyat analizi için 1 günlük fiyat grafiği, fiyatın son iki gündür toparlandığını ancak bugün tekrar düşüşe geçtiğini gösteriyor. DOT yazım sırasında 26,7 dolardan işlem görüyor ve bugün fiyattaki düşüşe rağmen DOT/USD paritesi dünkü yükseliş aktivitesi nedeniyle son 24 saatte yüzde 2,19 arttı. Bugün için işlem hacmi ise az görünüyor. Buna rağmen son 24 saat içerisinde işlem hacmi yüzde 35 oranında artış kaydetti.

DOT fiyatı için oynaklık, Bollinger bantları genişlemeyi koruduğunu gösterdiğinden yüksek, alt bant DOT için bir destek bölgesini temsil eden 22,5 dolar işaretine ulaştı ve 30,7 dolarlık göstergenin ortalaması DOT için direnci temsil ediyor. Göreceli güç endeksi (RSI), 35 seviyesinde satış faaliyetlerini gösteriyor.

Polkadot fiyat analizi için 4 saatlik fiyat grafik ise düşüş eğilimine işaret ediyor. Bununla birlikte, boğalar dün sadece birkaç saat içinde 24,4 dolardan 27,1 dolara yükselerek fiyatı yükseltmek için çaba serf etti. Kripto paranın fiyatına iyi bir destek sağladılar.

Polkadot (DOT) 4 saatlik fiyat analiz tablosu

Polkadot price analysis: DOT faces trouble at $26 as bearish impulse continues 2

DOT/USD paritesi için 4 saatlik grafikte oynaklık düşüyor, çünkü üst Bollinger bandı DOT için direnci temsil eden 28,5 dolara geriledi. Alt bant ise yükselişin ardından 26,3 dolar seviyesinde yer alıyor. RSI, daha önce biraz daha yüksek ticaret yaptıktan sonra tarafsız bölgenin alt yarısına girdi ve 49 endeksinde yer alıyor. RSI’nın düşüş eğilimi, artan satış faaliyetini gösteriyor. Hareketli ortalama da 26,3 dolarlık fiyat seviyesinin hemen altında bulunuyor.

Polkadot fiyat analizi sonucu

Kısa vadeli ve orta vadeli göstergelerin ayıların lehine gözüküyor. Bugün içinse düşüş gözüküyor. RSI da momentum eksikliği gösteriyor ve kripto para şu anda 26 dolarlık bir destek bölgesini test ediyor. Bu destek aynı zamanda 200 günlük hareketli ortalamanın alt tarafında yer alıyor. Lider kripto para Bitcoin biraz ivme kazanırsa DOT’un değeri üzerinde büyük bir etkisi olacağı için DOT’un onu aşıp desteğe dönüştürmesini bekleyebiliriz. Gün içi için, DOT/USD’nin 26 ile 27 dolar aralığında işlem görmesi beklenebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin