Monero ve Uniswap fiyat analizi: XMR ve UNI nereye gidiyor?
Monero ve Uniswap fiyat analizi: XMR ve UNI nereye gidiyor?

Polkadot fiyat analizi: DOT için teknik göstergeler ne anlatıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün Polkadot fiyatı, 17 dolar seviyesine yükselmeden önce 16,30 dolara düştü. DOT, Ocak ayının daha büyük bir bölümünde uzun bir konsolidasyon kanalı içinde kaldı ve bu fiyat bölgesinde işlem görmeye devam ediyor.

Kripto para piyasası, son 24 saat içinde yükseliş eğilimi gösterdi ve Bitcoin ralliyi yönetiyor. BTC, dönem boyunca yüzde 19,07’lik bir artış gözlemledi ve 38.000 dolara yükseldi.

Polkadot fiyat grafiği

Bu aya her iki tarafta da düşük ivmeyle başladıktan sonra, Polkadot fiyat oynaklığı 12 Ocak’ta keskin bir şekilde arttı. Fiyat, DOT’un durmadan önce fiyatı 18 dolara taşıyan bir boğa rallisi başlatmasını sağlayan 7.50 dolar seviyesinde yükseliş desteği buldu.

Fiyat, seviyede bir düzeltme gözlemledi ve bu seviyenin üzerine tırmanmaya devam ediyor gibi görünüyor. Ancak DOT, bu seviyenin üzerine çıkmada başarısız oldu ve şimdiye kadar altında işlem görmeye devam etti.

DOT için teknik göstergeler ne anlatıyor?

Teknik göstergelere bakıldığında MACD, son mum çubuklarında artan histogramların boyutuyla birlikte yükselen yükseliş ivmesi gösteriyor. İki EMA, artan bir alıcı baskısı öneren 12-EMA olarak ayrışmaya devam ediyor. Gösterge, fiyat 16,5 doların altına düşmedikçe yükselmeye devam edeceğini ima ediyor.

RSI tarafsız ve Polkadot fiyatı 16.50 dolar civarında dalgalanmaya devam ettiği için bir süredir öyle. Gösterge yakın zamanda 43’ten 52,53’lük noktaya yükseldi.

Bollinger bantları şu anda dar ancak fiyat göstergenin ortalama çizgisinin üzerine çıktıkça genişleme gösteriyor. Gösterge piyasalarda düşük ivme olduğunu gösteriyor ve bu seviyede daha fazla konsolidasyona işaret ediyor.

Görünüm nasıl?

Genel olarak, dört saatlik teknik analiz, 26 ana göstergeden 16’sı zaman dilimleri boyunca olumlu bir fiyat hareketini destekleyen güçlü bir satın alma sinyali veriyor. Analiz, teknik göstergelerin hiçbirinin düşüş hareketi için destek göstermediğini, geri kalan on göstergenin ise tarafsız olduğunu ve her iki taraf için de destek olmadığını gösteriyor.

24 saatlik teknik analiz, bu duyguyu bir dereceye kadar paylaşıyor, zira bu zaman dilimi için 24 göstergeden 14’ü yükseliş değişikliğini destekliyor. Öte yandan, tekniklerden sadece biri, olumsuz bir fiyat hareketine işaret eden bir satış sinyali veriyor. Bu arada, genel analiz makul güce sahip bir satın alma sinyali verirken, dokuz gösterge tarafsız kalıyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin