Polkadot fiyat analizi: DOT artacak mı? İşte kritik seviyeler
Polkadot fiyat analizi: DOT artacak mı? İşte kritik seviyeler

Polkadot fiyat analizi: DOT artacak mı? İşte kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot, geçen hafta piyasadaki diğer altcoin’ler kadar iyi performans göstermedi. Bununla birlikte, token CoinMarketCap’in sıralamasındaki konumunu korumayı başardı. Önümüzdeki birkaç hafta 30 milyar doların üzerindeki piyasa değerini koruyabilirse altcoin’in uzun vadeli fiyat düzeni çok olumlu işaretler görebiliriz ve DOT için de yükseliş görülebilir.

12 saatlik Polkadot fiyat grafiği

Şubat ortasında DOT’u 43 dolara kadar çıkaran yükseliş dalgası, şu an başka bir yükselen üçgen şeklinde yeniden şekilleniyor gibi. Altcoin’in fiyatı, modelin üst direnç çizgisini Şubat ayının sonundan bu yana üç kez test etti.

Geçen ayın başında ralliyi tetikleyen 20 Üstel Hareketli Ortalama ile 21 Basit Hareketli Ortalama arasında da pozitif bir geçiş gözlemlendi. DOT için, işlem hacmi grafikte tüm zamanların en yüksek seviyesine tırmandı ve aynı olasılıkla satış olasılığını da yansıttı. Bununla birlikte, toplu olarak, eğilim piyasanın boğalarının lehine eğiliyor gibi görünüyor.

Benzer bir kırılma, DOT’un 70 doların üzerinde bir pozisyon oluşturmadan önce daha sonra aşabileceği ilk artış sırasında 50-60 dolara tırmanmasına kolayca izin verecektir.

Piyasa göstergeleri de tamamen sıfırlandı. MACD, son 24 saat içinde bir önceki döngü ile aynı görüntüyü yansıtan bir yükseliş geçişini tamamladı.

G RSI ile ilgili olarak, satış baskısının önümüzdeki birkaç gün içinde kısa vadede öncelikli olabileceği konusunda bir tartışma var gibi görünüyor. Ancak nötr noktadan bir toparlanma alıcı tarafına geri dönmelidir.

Son olarak, Awesome Osilatör geçtiğimiz birkaç hafta boyunca düşüş eğilimlerini izledikten sonra, yükseliş momentumu açısından da önemli bir iyileşme gösterdi.

Piyasa yapısı yükselişi işaret etmeye devam ederken, bir ticarete girmeden önce bir onay gerekli olacak. DOT önümüzdeki hafta yükselen üçgenini ihlal ederse, önümüzdeki hafta ticaret seanslarını anlamak için bir pozisyon açılabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin