Polkadot Ethereum'a rakip olma yarışında önde!
Polkadot Ethereum'a rakip olma yarışında önde!

Bu altcoin Ethereum’a rakip olma yarışında en önde!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son birkaç yılda Ethereum’un tacını çalmak için yarışan çok sayıda Blockchain ortaya çıktı. Ethereum günümüzün en gelişmiş Blockchain’i olsa da, ölçeklenebilirlik eksikliğinden kaynaklanan sorunlardan muzdarip. Bu da yavaş işlemlere ve pahalı ücretlere neden oluyor. Diğer sorunlar ise birlikte çalışabilirlik eksikliği ve aşırı enerji maliyetleri.

Bir gün yükselerek kripto zincirinin tepesindeki Ethereum’un yerini alacaklarına inanan çok sayıda Blockchain projesi var. Cardano, Binance Smart Chain, Solana ve Terra Luna gibi isimler, geçmişte “Ethereum katilleri” olarak etiketlenmişti. Ancak bu diğer projelerin etrafındaki tüm heyecan için, gerçek bir ilerleme kaydettiğini iddia edebilecek tek kripto var.

Bu proje, en olgun Blockchain olarak hızla ortaya çıkan Polkadot.

Polkadot, Ethereum eksikliklerine gerçek cevap mı?

En iyi Blockchain yarışında diğerlerinin üzerinde duran, merkezsiz ve sürekli olarak vaatlerini yerine getiren, birden fazla gerçek dünya kullanım durumunu destekleyen ve bunu rakiplerini rahatsız eden herhangi bir güvenlik endişesi olmadan yapan bir ilk on Blockchain projesi var: Polkadot.

Polkadot’un kriptodaki en iyi akıllı sözleşme platformu olarak Ethereum’u tahtından indirecek varlık olabileceğine inanmak için her türlü neden var. Bunun nedeni sadece Polkadot’un çok büyük Blockchain ile çalışabilirliği sorununu çözme ve verilerin ve tokenize edilmiş varlıkların aralarında serbestçe transfer edilmesine izin verme konusundaki benzersiz vaadi değil, bunu zaten çözmüş olduğu gerçeği.

Polkadot’un ilk altı parachain’i – Acala, Moonbeam, Clover, Statemint, Astar ve Parallel – aktif biçimde çalışıyor ve şimdiye kadar sıfır sorun yaşadılar. Bu parachainler çok önemli görülüyor. Relay Chain olarak adlandırılan ana Polkadot ağını besleyen ve uzun süredir vaat edilen Blockchain ile çalışabilirlik hedefini yerine getiren özel, projeye özgü Blockchain’ler olarak düşünülebilirler.

Polkadot, ilk parachainlerini geçen yıl piyasaya sürdü. Aynı zamanda, Ethereum’dan sonra ikinci en büyük geliştirici topluluğuna sahip, yani bir inovasyon merkezi olmaya devam etmesi muhtemel. Messari tarafından yakın zamanda yapılan bir araştırmaya göre, Polkadot’un yerel tokeni DOT, kurumsal yatırımcılar tarafından tutulan en popüler kripto varlık olduğu için geleneksel finansörler de not aldı.

Polkadot, gerçek dünya kullanım durumları sunma ve Blockchain teknolojisiyle en büyük sorunlardan birini çözme konusunda yalnız olmayabilir, ancak en büyük rakiplerini geride bırakmaya devam eden geliştirme sorunlarından hiçbirinden muzdarip olmaması bakımından farklıdır. Buna, yatırımcılardan aldığı güçlü desteği, akıllı ve deneyimli liderliği ve hedeflerine tekrar tekrar ulaşma konusundaki kanıtlanmış yeteneğini ekleyin, “Ethereum Killer” mantosunu elinde tutmak için daha hak eden başka  bir Blockchain bulmak zor.

cryptonewsflash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin