Polkadot (DOT) yatırımcılarını kısa vadede ne bekliyor? Teknik analiz
Polkadot (DOT) yatırımcılarını kısa vadede ne bekliyor? Teknik analiz

Polkadot (DOT) yatırımcılarını kısa vadede ne bekliyor? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot fiyat analizi, fiyatların bir düşüş trendinde olduğunu ortaya koyuyor. Fiyatlardaki %5,37’lik düşüş, DOT’u dün görülen gün içi en yüksek 9,11 dolardan 8,59 dolara düşürdü. Düşüş, Bitcoin’in 30.000 dolar seviyesinin altına düşmesiyle hız kazandı. DOT fiyatları şu anda Cuma günü belirlenen yerel yüksek seviye olan 9,35 dolardan yaklaşık %8 düşüşle 8,59 dolardan işlem görüyor.

Düzeltmeyle birlikte kripto piyasasındaki çoğu altcoin önemli kayıplar kaydetti. DOT fiyatları geçen Cuma gününden bu yana yükseliş trendindeydi ve başlangıçta görülen 7,20 dolardan yaklaşık %20 yükseldi. Ralli, DOT fiyatlarını Pazartesi günü 9,35 dolara çıkarmıştı. Ancak, ralli bu seviyede tükendi ve ardından altcoin ciddi bir satış baskısı altında kaldı.

Son 24 saatte Polkadot fiyat hareketi: DOT fiyatları %5,37 düştü

Polkadot fiyat analizi, fiyatların Pazartesi günü yeni yüksekler kaydetmesinin ardından düzeltici bir şekilde düştüğünü gösteriyor. Yükseklerden yapılan satışlar, DOT fiyatlarını 9 dolar noktasındaki kilit destek seviyesinin altına ve ayrıca 20 günlük hareketli ortalamanın (MA) altına aldı. Bu, DOT fiyatlarının yakın vadede 8,50 dolar seviyesini yeniden test etme olasılığını ortaya çıkardı.

image 186

RSI göstergesi şu anda 45 seviyesinde ve fiyatlarda düşüşe işaret ediyor. MACD göstergesi şu anda hafif bir aşağı eğimle düşüş bölgesinde. Bu, düşüş momentumunun piyasada hâlâ mevcut olduğunu gösteriyor.

4 saatlik fiyat grafiğinde Polkadot fiyat hareketi: Ayı trend çizgisi bozulmamış

Polkadot fiyat analizi, fiyatların şu anda 9 dolar seviyesinin ve Pazartesi gününün en yüksek seviyelerinden beri mevcut olan düşüş eğilimi çizgisinin altında işlem gördüğünü gösteriyor. RSI göstergesi şu anda 42’de ve bu aşamada herhangi bir geri dönüş belirtisi göstermiyor. MACD göstergesi de düşüş bölgesinde ve yavaş yavaş merkez çizgisine doğru ilerliyor.

image 187

Kısa vadede DOT fiyatlarından ne beklenir?

DOT fiyatları, Pazartesi günü yeni yükseklere ulaştıktan sonra şu anda düzeltme aşamasında. Yakın vadede dikkat edilmesi gereken kilit destek seviyeleri 8,20 dolar ve 8,50 dolar. Bu seviyelerin altında bir kırılma, kısa vadede altcoin’in 7,80 dolar seviyesine düşmesine neden olabilir. Yukarı yönde, kilit direnç seviyeleri 9,00 dolar ve 9,20 dolar. Bu seviyelerin üzerinde bir hareket, DOT fiyatlarını 9,35 dolar seviyesine taşıyabilir. Bollinger bantlarının genişliği genel piyasada yüksek oynaklığa işaret etmektedir.

image 188

Polkadot fiyat analizi sonucu

Polkadot fiyat analizi, ayılar piyasaya hakim olmaya devam ederken, piyasanın bugünki açılış sırasında oluşan düşüş eğilimini gösteriyor. Teknik analize göre, piyasa duyarlılığının negatif kalması nedeniyle altcoin’in yakın vadede düşüş eğilimini sürdürmesinin beklendiğini gösteriyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin