Polkadot (DOT) ve THETA fiyat analizi
Polkadot (DOT) ve THETA fiyat analizi

Polkadot (DOT) ve THETA fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son 36 saatin önemli kısmında iyileşme olmasına rağmen, piyasadaki son birkaç alım satım seansında, genel olarak yükseliş eğilimine rağmen bazı düzeltmeler görüldü. Aynısı Polkadot ve THETA’nın fiyat hareketlerinde de kanıtlandı ve bu altcoinlerin her biri tutarsızdı.

Polkadot (DOT) fiyat analizi

Şu anda piyasa değerine göre altıncı en büyük kripto para birimi olan Polkadot, 24 Mart’taki endüstri çapındaki değer kaybının ardından iyi bir şekilde toparlanan altcoinlerden biriydi. DOT tüm kayıplarını telafi etmeye çok yakın görünüyor. Ancak şu anda DOT’un istikrarlı toparlanma çalışması bir şekilde durdu ve hızlı düzeltmeler gördük.

Göreceli Güç Endeksi 50’nin üzerinde sabit dururken, Parabolik SAR’ın noktalı işaretleri fiyat mumlarının altına yerleştirilmeye devam edildiğinden, trendin tersine dönmesi olası görünmüyor.

DOT’un şu anki hareketlerine bakıldığında yakın vadede herhangi bir yönde büyük bir fiyat dalgalanması kaydetme olasılığı düşük görünüyor.

THETA fiyat analizi

THETA, CoinMarketCap listelerinin ilk 10’una girmek için son birkaç hafta içinde yükselirken yılın sürpriz hikayesi oldu. THETA bunu yaparken Litecoin, Chainlink ve Bitcoin Cash gibi, belki de piyasada daha iyi kurulmuş kriptoları geride bıraktı.

Bununla birlikte, grafiklerde bir ATH’ye ulaştıktan sonra şu an düzeltmeler başladı. Garip bir şekilde, son 2 günün büyük bir çoğunluğunda kripto piyasasının toparlanma sürecine girdiği görülürken, THETA’nın fiyat hareketi alt seviyelere düştü ve %6,7’lik kayıp görüldü.

Awesome Osilatör negatif piyasa momentumunda bir artış gösterirken, Chaikin Para Akışı piyasadan akan sermayenin gücünü vurgulamak için sıfırın altına düştü.

Ancakyukarıda belirtilen değer düşüşüne rağmen, kripto para biriminin tekrar yükselmesi ve yakın vadede 40 dolar seviyesine dokunması muhtemel.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin