Polkadot (DOT) piyasasında, bu gelişmeyle birlikte bir ralli başlayabilir
Polkadot (DOT) piyasasında, bu gelişmeyle birlikte bir ralli başlayabilir

Polkadot (DOT) piyasasında, bu gelişmeyle birlikte bir ralli başlayabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot, Kasım 2021’de parachain müzayedelerini başlatacağını açıkladı. Kusama’nın müzayede sonrası aşaması, KSM token fiyatında bir düşüşe yol açmıştı. Aynı şey Polkadot için geçerli olursa, altcoin fiyatı Aralık 2021’de bir düşüş trendi görebilir.

Ancak Polkadot ağı büyük güncellemelerden geçiyor; analistler 2021’in 4. çeyreğinde büyük bir ralli öngörüyor.

Polkadot’un geliştirilmesinin arkasındaki ekip, varlıkların her iki blok zincirinde birlikte çalışabilirliği için Polkadot-Kusama köprüsünün 2021’in sonuna kadar hayata geçeceğini duyurdu.

Anonim kripto para analisti @DonnieBigBags, KSM tokeninin öneminin artacağını öngördü. Köprünün piyasaya sürülmesinin ardından, tüm yerel KSM varlıkları, DOT blok zincirindeki varlıklarla değiştirilebilir olacak ve Kusama ağının tokenlerinin faydasını artıracak.

Kusama ağında paralel blok zincirlerinin temelini oluşturan parachain test ağı olan Rococo, topluluk tarafından yönetilen bir test ortamına dönüştü. Parity teknolojileri tarafından yönlendirilen yaklaşan Rokoko yenilemesi, topluluk tarafından yönetilen bir test ortamına geçiş yapana kadar aşamalar halinde test ağına farklı özelliklerin aktarılmasını içerir.

Polkadot, 16 Ekim’de Rokoko test ağının geleceğindeki bu değişikliği duyurdu.

İlginç bir şekilde, Kusama ağındaki müzayede aşamasının sonunda KSM fiyatı düştü. Tokenin sosyal medya etkinliği, açık artırmadan sonra patladı. Parachain lansman duyurusundan bu yana, DOT’un sosyal medya aktivitesinde kayda değer bir artış oldu. Tarihsel olarak, sosyal medya etkinliğindeki artışı, fiyattaki bir düzeltme izler. DOT fiyatı, KSM tokeninin ayak izlerini takip ederse, lansmandan sonra muhtemelen düşecektir.

Buna karşılık, analistler DOT fiyatlarında yükseliş öngörüyor. Moonrock Capital’in yönetici ortağı Simon Dedic, Polkadot’u birinci sınıf bir teknoloji hissesi olarak görüyor. Dedic kısa süre önce şu tweet’i attı:

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin