Ethereum henüz değerlenmedi mi, yoksa Polkadot aşırı mı değerli?
Ethereum henüz değerlenmedi mi, yoksa Polkadot aşırı mı değerli?

Polkadot (DOT) fiyatı roketledi – sıradaki rakip XRP

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot fiyatı rekor kırıyor ve en iyi günlerinden birini yaşıyor. Kripto para birimi, son 24 saatte %33’ün üzerinde artış göstererek piyasa değerini 10 milyar doların üzerine çıkardı.

Bu, DOT’u Bitcoin, Ethereum, Tether ve Ripple’dan sonra dünyanın en büyük beşinci kripto para birimi yapar.

Neler Oluyor?

Polkadot fiyatı güçlü bir yükselişte. Bugün, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 11.7150 $’a ulaştı ve bu rakam, yıla başladığı rakamın %65 üzerinde. Geçen yıl Ağustos ayına göre Polkadot %300’den fazla artış gösterdi.

Yeni başlayanlar için Polkadot, Ethereum’un kurucularından biri tarafından başlatılan bir ağdır. Ağ, blok zinciri endüstrisindeki ölçek, güvenlik ve yenilik sorunlarının çözülmesine yardımcı oluyor. Bunu, Chainlink’in yaptığı gibi, özel ve genel blok zincirlerini birbirine bağlayarak yapıyor.

“Polkadot, amaca yönelik oluşturulmuş blok zincirlerinden oluşan bir ağın tamamını bir araya getirerek, büyük ölçekte sorunsuz bir şekilde birlikte çalışmalarını sağlayan yeni nesil bir blok zinciri protokolüdür. Polkadot her türden verinin her türden blok zinciri arasında gönderilmesine izin verdiği için, çok çeşitli gerçek dünya kullanım durumlarının kilidini açıyor.”

Tüm dijital para birimleri gibi, Polkadot da genel kripto satışının bir parçası olarak bu hafta başlarında geriledi. Pazartesi günü 7,16 dolara düştü ve son birkaç gün içinde toparlandı.

Chainlink, Monero ve Dash gibi diğer altcoinler de bugün yükseliyor. Bu, tüm dijital para birimlerinin toplam piyasa değerini 1 trilyon doların üzerine çıkarmaya yardımcı oldu.

Polkadot fiyatı teknik görünümü

Dört saatlik grafikte Polkadot fiyatının yükseliş eğilimi gösterdiğini görüyoruz. Bir gecede, önceki direnç seviyesinin 10,54 doların üzerine çıkarmayı başardı.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) 70’in üzerine çıkarken, fiyat da 25 günlük ve 15 günlük üstel hareketli ortalamaların üzerine çıktı. Bu nedenle, boğalar bir sonraki direnç seviyesini 12.00 $ ‘da hedefledikçe DOT / USD muhtemelen yükselmeye devam edecek.

Polkadot Price

investingcube


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin