Stellar Lumens ve SushiSwap fiyat analizi: XLM ve SUSHI için izlenecek seviyeler
Stellar Lumens ve SushiSwap fiyat analizi: XLM ve SUSHI için izlenecek seviyeler

Polkadot, Dash, Uniswap Fiyat Analizi: 24 Ocak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Polkadot, fiyatın zayıf bir şekilde üstüne çıkma girişiminde bulunması ve 16.5 $ fiyat seviyesine doğru yönelmesi nedeniyle yüksek seviyelerde satış gördü. Geçtiğimiz iki haftanın düşüş trendinin devamı Dash için henüz bir destek seviyesinden sıçradığı için göz ardı edilemezken, Uniswap güçlü bir yükseliş trendindeyken 12.39 $ ‘lık bir hedef öngörüyor.

Polkadot (DOT)

Polkadot, Dash, Uniswap Price Analysis: 24 January

DOT, 14,95 dolar ile 18,25 dolar aralığında işlem görüyordu. 18.74 $ ‘a yakın bir işlem seansı gördü, ancak fiyat son birkaç saat içinde üst sınırın altına geri çekildi.

OBV, son on günde alış ve satış hacmi arasında bir denge olduğunu gösterdi. MACD ayrıca, son birkaç günün DOT için nötr ila hafif yükseliş ivmesi gördüğünü ima etti. Aynı dönemde ticaret hacmi de azaldı.

Aralık yükseklerini geçememek, DOT’un önümüzdeki birkaç gün içinde aralığın orta noktasına 16,5 $ ‘a yaklaştığını görecektir.

Dash (DASH)Polkadot, Dash, Uniswap fiyat analizi

İki hafta önceki 158 dolar zirvesinden beri, Dash düşüş eğiliminde. Bu dönemdeki en uzun hemen çıkma süresi yaklaşık dört gündü. DASH için mevcut sıçrama 93 dolarlık destek seviyesinden, fiyatın 107 dolar olan % 61,8 geri çekilme seviyesine yükseldiğini gördü.

Bu sıçrama dört günden uzun sürerse, olası bir iyileşme olarak düşünülebilir. Daha önce düşerse, sıçrama olduğu onaylanacaktır.

107 dolar ve 113 dolar seviyeleri, yakın direnç seviyelerini temsil ediyor. RSI nötr 50’nin altındaydı ve düşüş trendinin henüz kırılmadığını gösterdi.

UniSwap (UNI)

Sırasıyla 4.39 $ ve 9.93 $ ‘lık dip ve zirve seviyelerine göre oluşturulan fibonaci düzeltmelerine destek seviyeleri fiyatın % 38,2 geri çekilme seviyesine düştüğünü ve çevresinde destek bulduğunu gösterdi.

9,4 $ ‘ı geçen bir kırılma, UNI için 4,39 $’ dan başlayan yukarı doğru hareketinin % 27’lik uzantısı olan 12,39 $ ‘lık bir hedef öngörüyor.

Müthiş Osilatör artan bir yükseliş ivmesi gösterdi, ancak A/D göstergesi fiyat yükselirken daha düşük bir tepe oluşturduğu için düşüş eğilimine sahip. Geri çekilme onaylanmadı, ancak 9 $ ve 8.2 $, UNI bir düşüş görürse satın alma fırsatları olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin