Politikacı Gokhshtein:
Politikacı Gokhshtein: "Dogecoin çok fazla kişinin Bitcoin'e girmesine izin verdi"

Politikacı Gokhshtein: “Dogecoin çok fazla kişinin Bitcoin’e girmesine izin verdi”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – PAC Protokolü CEO’su şaka para tabanlı Dogecoin ile ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı.  David Gokhshtein, Dogecoin’in en büyük kripto para olan Bitcoin’e birçok yatırımcıyı yolladığını söylüyor.

DOGE, birçok insanın Bitcoin’e girmesine izin verdi.

ABD’li politikacı Gokhshtein, tweetlerinde PAC Protokolü dışında sıklıkla diğer kripto paralar hakkında da yorumlar yapar. Geçmişte, Ripple’a bağlı XRP ve Bitcoin ile ilgili sık sık paylaşım yapıyordu. Şimdi ise şaka tabanlı kripto paraları araştırıyor gibi görünüyor. Özellikle son zamanlarda Dogecoin ve Shiba Inu ile ilgili tweetler paylaşıyor.

Bugün DOGE hakkında bir tweet atarak 2013 yılında BTC parodisi olarak başlayan DOGE’nin birçok insanın Bitcoin’e girmesine izin verdiğini belirtti. Ayrıca mevcut olan birden fazla ücretsiz veriden de bahsetti.

Hafta sonu basketbol takımı Dallas Mavericks’in sahibi ünlü milyarder Mark Cuban ve Bitcoin savunucu Preston Pysh ile Twitter’da DOGE hakkında konuşmuştu. Bundan önce Cuban, Twitter Spaces’ta canlı bir sesli sohbete katıldı. Son zamanlarda her platformda dile getirdiği Dogecoin yorumunu paylaştı.

Dogecoin’in, “kripto alanına harika bir giriş”, kripto hakkında ucuz bir öğrenme yolu olduğunu söyledi. Yine de Cuban, Bitcoin’ savunucusu olarak tanınıyor ancak Dogecoin’in aksine BTC’nin bir ödeme birimi olarak başarılı olabileceğinden şüphe ediyor. Dogecoin’in büyük bir hayranı olmasına rağmen, milyarderin şaka temelli kriptoya yatırımı 1500 dolar değerinde. Cuban Dogecoin alımını sadece eğlence amaçlı olduğunu da belirtiyor.

Kısa süre önce birçok insanın DOGE’yi Mavericks online mağazasından bilet ve ürün satın almak için kullandığını belirtti. Ona göre, insanlar her ay Mavericks’ten bir şeyler satın almak için DOGE’ye binlerce dolar harcama yapıyor. Yeni sezonun başlamasıyla birlikte Dogecoin harcamalarının daha fazla artmasını bekliyor.

18 Ekim Pazartesi günü, en popüler şaka tabanlı para Dogecoin, Elon Musk’ın DOGE’nin kurucu ortağı Billy Markus’un topluluğuna çağrısını desteklemesinin ardında Dogecoin fiyatı %13 oranında yükseldi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin