Polars platformu ana ağına geçişini büyük ödüllü trade yarışmasıyla kutlayacak
Polars platformu ana ağına geçişini büyük ödüllü trade yarışmasıyla kutlayacak

Polars platformu ana ağına geçişini büyük ödüllü trade yarışmasıyla kutlayacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tahmin piyasası için çok zincirli bir ağ olan Polars Platformu, HECO Chain ve Binance Smart Chain (BSC Ağı) üzerinde resmi olarak MainNet’ini hayata geçiriyor. Bu etkinliğe öncülük eden, HECO Chain Testnet’te ise büyük bir trade yarışması düzenlenecek. Yarışma ödülleri ise 300 bin dolardan fazla ödül havuzu ve az sayıda basılmış tarihi NFT’ler olacak.

Polars, tahmin piyasasında ilk defa uygulanan bir polar token protokolüdür. Polar token protokolünün özünde, tokenlerden birinin değeri artarsa, diğerinin değeri düşer mantığı yatar, ancak toplam teminatlarının değişmeden kalır.

Ana hatlarıyla Polars platformu

  • Platformda iki takım bulunuyor: Beyaz Takım ve Siyah Takım.
  • Her takımın aynı adı taşıyan kendi tokeni bulunuyor: WHITE ve BLACK.
  • Beyaz Takım kazanırsa, WHITE tokeninin değeri artar ve BLACK tokeninin değeri düşer. Ancak toplam teminatları değişmez. Tersine, Siyah Takım kazanırsa, BLACK tokeninin değeri artar ve WHITE tokeni değeri düşer. Ancak toplam teminatları da yine değişmeden kalır.
  • Hangi takımın kazandığı ve hangisinin kaybettiği ilgili olayların sonuçlarına bağlıdır: Bu olaylar, spor etkinlikleri, döviz kurları ve iki taraftan oluşan birçok etkinlik olabilir.
  • Platformda her gün düzinelerce olay gerçekleşebilir ve polar tokenlerin fiyatı pek çok kez değişebilir, bu da tahminler, ticaret, arbitraj ve likidite sağlama için fırsatlar oluşturur.

Polars ne gibi avantajlar sunuyor?

Defi segmentinde tahmin piyasasında derin ve uzun süredir devam eden bir sorun var. Bu, tahmin olayının popülaritesine dayanan bir likidite ve işlem hacmi kısır döngüsüdür. Kullanıcılar, popüler olmayan olaylar için tahmin yapmak için acele etmezler ve likidite sağlayıcıları, popüler olmayan olaylara likidite ekleme konusunda çekimser davranırlar. Bu da yine kullanıcıların yüksek kayma nedeniyle tahmin yapma isteksizliğine yol açar.

Polars, bu noktada devreye girerek geleneksel tahmin modeline göre oyunun kurallarını değiştiren bir platform olarak ortaya çıkıyor. Şimdi, fiyatı sürekli olarak çeşitli olayların sonuçlarından etkilenen, devam eden konsantre likiditeye sahip bir çift polar tokenine sahipler. Artık platformdaki herhangi bir etkinlik, popülaritesine bakılmaksızın aşırı likiditeye sahip. Polar token fiyatları, kullanıcıların tahminde bulunup bulunmadıklarına bakılmaksızın sürekli olarak değişir. Havuz sistemi bu arka plana karşı kalıcı arbitraj fırsatları oluşturur.

Bu nedenle Polars, Defi alanındaki en likit ve yüksek işlem hacmi tahmin piyasası olduğunu iddia ediyor!

Giderek daha çok ilgi çeken bir platform

Mayıs 2021’de Polars platformu, 30 binden fazla kullanıcının katıldığı beta test sürecini tamamladı. 10 günde 800 milyon dolarlık işlem hacmi oluşturan son işlem yarışmasına 10 binden fazla kullanıcı katıldı. Ardından Polars ekibi, kullanıcılardan geri bildirim topladı ve platformu ana ağda başlatmak için ürünü iyileştirme çalışmalarına başladı. Temmuz ayında, Zokyo’nun akıllı sözleşmelerinin detaylı bir denetimi tamamlandı.

Polars platformundaki son güncellemeler

Ana ağın piyasaya sürülmesinden önceki altı ay boyunca, Polars Ekibi güvenlik denetimlerine uygun olarak havuz sistemini değiştirdi, 400 milyon POL tokeni yaktı ve böylece tokenomiklerini optimize etti. Ayrıca platform ücretlerini kullanarak POL tokenlerini geri almak ve yakmak için mekanizmalar ekleyerek iş modelini değiştirdiler, farming mekanizmalarını ve staking’i desteklediler ve ayrıca yönetim modelinin önümüzdeki yıl DAO’ya dönüşeceğini duyurdular. Ek olarak, bir tavsiye programı ve bir pazarlama ödül programı başlattılar ve en önemli güncelleme ise Polars platformunun yeniden tasarlanması oldu.

Polars testnet trade yarışması büyük ödüller sunuyor

Kullanıcıların platformu deneyimlemeleri, bazı tahminlerde bulunmaları, eğitim amaçlı ticaret ve hakemlik yapmaları için Polars Ekibi, HECO Chain Testnet’te 300 bin doların üzerinde bir ödül havuzuyla büyük bir trade yarışması düzenliyor. Ağ, test aşamasında ama ödüller gerçek! Bu fonun %30’u yarışmaya katılan tüm katılımcılara airdrop şeklinde dağıtılacak, kalan %70’i en iyi 100 PnL kullanıcısına verilecek. Ayrıca, testnet üzerinde davet edilen kullanıcıların işlem hacmine dayalı bir tavsiye programı ve kârlı bir pazarlama ödül programı bulunuyor.

Ekip yakında platformu Near Protokolü’ne doğru genişletmeye hazırlanıyor ve en verimli Polars kullanıcılarının tahsisleri alacağı Polars Launchpad piyasaya sürülmek üzere. Bu yüzden yakında daha fazla Polars güncellemesi için takipte kalmalısınız. Ek olarak, büyük bir ödül havuzuna sahip trade yarışmalarının ana ağ üzerinde de düzenli olarak yapılması planlanıyor.

Polars platformu hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak için Youtube ve Medium hesaplarını takip edebilirsiniz.

Youtube – Medium

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

işletim sistemi lisansı satın al

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin