Polars, merkezi olmayan finansman odaklı özelliklerle yeni bir tahmin piyasasını başlattı
Polars, merkezi olmayan finansman odaklı özelliklerle yeni bir tahmin piyasasını başlattı

Polars, merkezi olmayan finansman odaklı özelliklerle yeni bir tahmin piyasasını başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain teknolojisi dünyası genişledikçe ve yeni merkezi olmayan yenilikler alana girdikçe, yeni Polars akıllı sözleşmeleri, merkezi olmayan finans merkezli bir tahmin piyasası sunarak tüm oyunu yeni bir seviyeye taşıyor.

Blockchain tabanlı tahmin piyasaları, diğer projeler halihazırda alana nüfuz ettiğinden, blockchain ekosistemi için yeni değil, ancak Polars, popüler olayların oluşturulması yoluyla ve aynı zamanda ödüllendirmeye uygun teşvikler yoluyla önemli bir likidite provizyonu sorununu çözmek için giriş yapıyor..

Polars ekosisteminin temel kavramı

Kullanıcılar, White Tokenları kullanan bir White Ekibi ile veya ilgili Black Tokenlar kullanan Black Ekibi ile bir araya gelerek spordan politikaya kadar değişen gerçek dünya olayları hakkında tahminler yapmayı seçebilirler. Seçilen takımlardan herhangi biri kazanırsa, karşılık gelen tokenın fiyatı artarken diğeri aynı miktarda azalır. Bununla birlikte, her iki tokenın toplam fiyatı her zaman sabit kalacaktır.

Polars ekosistemi, her biri karttaki kullanıcılara oyunlaştırılmış bir deneyim sunmak için oluşturulmuş birçok özelliğe sahip benzersiz ve çok işlevli bir ekosistemdir. Polars akıllı sözleşmesi, kullanıcıların diğer tanıdık akıllı sözleşmelerin çalıştığı gibi desteklenen varlıkları satın almasına, satmasına, eklemesine ve kaldırmasına olanak tanıyan sezgisel komut istemlerine sahip basitleştirilmiş bir uygulama ile birlikte gelir.

Pratikte, Polars sistemi, bir kullanıcının her etkinliğin bitiminden sonra platformun polar tokenlarının (WHITE ve BLACK fiyatındaki değişiklikten tahminlerde bulunmasına ve para kazanmasına izin verir.

Polars platformları, kullanıcılar Likidite sağlayıcı ücretlerinden, POL ücretlerinden ve çiftçilik ödüllerinden kazanabilecekleri için kar elde etmenin birden fazla benzersiz yolunu sunar. Kullanıcıların ilgisine bağlı olarak, likidite sağlayıcı, trader veya bahisçi, hakem, piyasa yaratıcısı veya POL sahipleri dahil olmak üzere platformla etkileşimde bulunurken farklı roller üstlenebilirler.

Polars aynı zamanda çok zincirli bir DeFi ekosistemi olarak gurur duyuyor ve tamamen işlevsel olduğunda, akıllı sözleşmelerini Binance Smart Chain  (BSC), Ethereum Blok Zinciri ve Polkadot ile entegre edecek ve kullanıcılarına platformla etkileşimde bulunmaları için geniş bir seçenek yelpazesi sunacak.

Polars Ekosistemi İçin Çalışmalarda Neler Var?

Polars ekibi şu anda aktif olarak ön kayıtlı kullanıcılar için Beta testini başlatacak olan akıllı sözleşme MVP’sini geliştiriyor. Beta testi ücretsizdir ancak temelde test cihazı için 15 sentten düşük bir fiyata POL token ön satışına erişimin açılması ve testçiler için bir airdrop dahil olmak üzere iki benzersiz fırsatla birlikte geliyor ve projeler Uniswap merkezi olmayan borsada ve otomatik piyasa yapıcıda listeleniyor.

Ön satış hızlı bir şekilde Balancer’da gerçekleşecek halka açık bir satışla takip edilecek, buradaki tokenlerin fiyatı 1 dolardan başlayacak ve test uzmanlarına kısa sürede yeterli avantaj sağlayacak. Uniswap airdrop için toplam 5 milyon POL tokenı ayrıldı ve kullanıcılar, tanıtım bültenindeki test kullanıcıları arasında yer almak için kaydolmak üzere Polars web sitesine gidebilir.

Beta testi tamamlandıktan sonra dikkat edilmesi gereken dönüm noktalarının bir parçası olarak, Balancer LPB’de 1 $’lık bir başlangıç ​​fiyatı ile yapılacak iki günlük açık artırma ve ardından Uniswap’te bir listeleme olacak. Bundan sonra, 5 milyon POL tokeninin ayrıldığı likidite çiftliği etkinliği, hem Uniswap aracılığıyla Ethereum ağında hem de Pancakeswap aracılığıyla BSC’de başlatılacak. Dahil olmak için, her iki borsaya da POL likiditesinin eklenmesi gerekecektir.

Polars Platformunun hem Ethereum ana ağında hem de Binance Smart Chain’de resmi lansmanı, likidite çiftçiliği etkinliğinin hemen ardından gerçekleşecek. Tamamen işlevsel Polars ekosistemi, aynı zamanda, kullanıcılar kazanılan teşviklerin anında dağıtımından yararlanarak, oylama yoluyla topluluk yönetişimine de sahip olacak.

Önemli linkler

telegram https://in.sv/FdYz72
website https://in.sv/uxdyc7

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin