Bu platform, Axie Infinity tokenlerine %90 faiz imkanı sunuyor!

Bu platform, Axie Infinity tokenlerine %90 faiz imkanı sunuyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Çoğu kripto meraklısı için para, düşükten alıp yüksekten satmaktan gelir. Bununla birlikte, son birkaç yılda gelir elde etmek için DeFi’den NFT’lere kadar birçok başka yol açıldı. Ve şimdi, Axie Infinity tokeninin sahipleri, jetonlarını Hong Kong merkezli bir dijital varlık yatırım platformuna yatırdıklarında yıllık yüzde 90’a kadar faiz kazanabiliyorlar.

Bitcoin’e yüzde 3 Axie Infinity’e yüzde 90 faiz

Finblox, herhangi bloke etme gerektirmeden 15.000’den fazla kullanıcıya altı dijital para için yıllık faiz ödeyen bir yatırım platformudur. En düşük faiz oranları yıllık yüzde 3 ödediği Ethereum ve Bitcoin’de. Platform, Avalanche ve Solana’da yüzde 8 ve USD Coin’de yüzde 10’luk bir faiz ödüyor.

Axie Infinity tokenleri söz konusu olduğunda, Finblox, diğer kripto paralardan farklı olarak yüzde 90 oranında yıllık faiz sunuyor.

Axie Infinity, hızla yükselen blockchain oyun dünyasının en büyük oyuncularından biri haline geldi. 4,6 milyar doları aşan bir piyasa değeriyle, en büyük üçüncü en büyük oyun tokenidir. Geçen yıl, AXS sadece 0,5 dolardan işlem görürken bugün yüzde 15.000 artışla 76 doların üzerinde işlem görüyor. Geçen yıl Kasım ayında kripto patlamasının zirvesinde, 165 dolar ile yeni bir rekor fiyat belirledi.

Finblox’un kurucu ortağı Peter Hoang şunları söyledi:

“Axie Infinity, kripto oyunlarını ana akım haline getirdi ve herkesin zamanını kazan-kazan mekanizmasıyla paraya çevirmesi için yeni bir yol yarattı.”

Finblox nasıl bir platform?

Peter, Güneydoğu Asya’da oldukça başarılı olan sıfır komisyonlu bir hisse senedi ticareti uygulaması olan Gotrade’in kurucusu ve CEO’su olarak görevinden ayrıldıktan sonra Finblox’u kurdu. 16 milyon müşterisiyle bölgenin en büyüğü olan Filipinli bir kripto borsası olan Coins.ph’in eski CTO’su Dmitriy Paunin ile güçlerini birleştirdi.

Finblox, piyasaya sunulduğundan bu yana büyük bir başarı elde etti. Geçen yıl Aralık ayında, Sequoia Capital ve MSA Capital gibi ünlü yatırımcılardan yedi haneli fon sağladı.

O sırada yorum yapan Peter şunları söyledi:

“Vizyonumuz, önümüzdeki 1 milyar insanın kripto ile servetlerini oluşturmasına yardımcı olmaktır. Sunabileceğimiz şey, diğer DeFi platformlarıyla ilişkili daha tutarlı oranlar ve kilitlenme süreleri olmadan istikrardır. Temel odak noktamız, kullanıcılarımızın uzun vadede servet biriktirmesine ve gelecekleri için finansal bloklar oluşturmasına yardımcı olacak erişilebilir ve modern bir ürün oluşturmaktır.”

cryptonewsflash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin