PlanB açıkladı: Bitcoin patlaması çok yakında gelebilir!
PlanB açıkladı: Bitcoin patlaması çok yakında gelebilir!

PlanB açıkladı: Bitcoin patlaması çok yakında gelebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – PlanB, tarihsel fiyat trendlerine ve 2019 yılındaki 55 bin dolarlık modele dayanarak Bitcoin (BTC) fiyatında bir kırılma öngörüyor. BTC, son 6 saat içinde kritik 30.000 dolar seviyesinin üzerine çıkarak yaklaşık %6 yükseldi. PlanB, 2024 yılında BTC için 500 bin dolar seviyesini öngörüyor.

PlanB, Bitcoin (BTC) için yükseliş momentumu öngörüyor

Bitcoin fiyatı, satın alma alanına girerken 28 bin dolar ile 30 bin dolar aralığının üzerine çıkıyor gibi görünüyor. 55 bin dolarlık S2F modeline göre, Bitcoin fiyatı büyük ölçüde düzeldi ve güçlü bir şekilde yükselebilir. Ayrıca, daha önce bildirildiği gibi, BTC fiyatı muhtemelen dip seviyesini bulmuş gibi görünüyor.

 Original 2019 $55K Bitcoin S2F Model

“Orijinal 55 bin dolarlık model doğru olsa ve sonraki 100.000 dolarlık güncelleme yanlış olsa bile, aradaki fark sadece 2 kat. S2F modelinin, Bitcoin’in 4 bin doların altında olduğu Mart 2019’da oluşturulduğunu unutmayın. IMO’nun doğru tahmin ettiği 14X artış (55/4), 2X tahmin hatasından (100/55) daha değerli.”

Ayrıca, mevcut seviyelerindeki BTC fiyatı, 2015 ve 2018/19 düşüşlerine benziyor. Bu düşüşler, Bitcoin (BTC) fiyatındaki bir ralliyi izledi. Bitcoin fiyatı hareketli ortalamanın altına düştü ve Bitcoin fiyat çizgilerini gerçekleştirdi. Bu nedenle, 30.000 doların üzerindeki bir toparlanma, yaklaşan bir yükseliş momentumu gösteriyor.

Bitcoin Realized Price Moving Average

Bitcoin (BTC) fiyatı, son birkaç saat içinde fiyat 30.893 dolara sıçradığı için şu anda büyük bir hacimle hareket ediyor. Eğilim devam ederse, BTC fiyatı çoklu direnç seviyelerinin üzerine çıkacaktır. Aslında, 32.000 doların üzerinde bir hareket güçlü bir ralliyi beraberinde getirecek.

Diğer analistler de yükseliş rallisini tahmin ediyor

Birkaç analist, Bitcoin’in mevcut seviyelerde daha yüksek hareket edeceğine inanıyor. CryptoQuant CEO’su ve analisti Ki Young Ju, Bitcoin balinaları, önceki ayı piyasalarına kıyasla şimdi daha agresif bir şekilde birikiyor. Dahası, kurumlar düşüşü satın aldı ve Bitcoin varlıklarını satmadı.

FxPro’da kıdemli bir piyasa analisti olan Alex Kuptsikevich, fiyat Mayıs ortasından bu yana yatay bir direnç çizgisi olan 30.600 doların üzerine çıkarsa Bitcoin boğalarının yeniden kazanacağına inanıyor. Yatırımcılar ve balinalar arasında artan ilgi, geri dönüş umutlarını canlı tutuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin