featured

Piyasayı yukarı taşıyan DOGE ve SHIB’de son durum nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası, art arda altı hafta içinde ilk kez bu hafta çözülmedi. CoinGecko’ya göre Bitcoin (BTC) son yedi gün içinde %8 arttı. Ethereum (ETH) daha güçlü bir ralli yaşadı ve hafta boyunca %24 artışla 1.600 doların üstüne çıktı.

Diğer yandan altcoinlerde de büyük hareketler yaşandı. En çok öne çıkan ise Dogecoin oldu. Meme coin kralı haftanın kazananı oldu. Elon Musk’ın favori kripto para birimi Dogecoin (DOGE) , Tesla CEO’sunun sonunda Twitter’ı satın almasıyla atağa geçti. DOGE ve SHİB haftaya damga vuran varlıklar oldu.

DOGE ve SHIB son durum

Haftanın yeşil kripto piyasasının çoğu için bu hafta genel olarak daha iyimser makroekonomik trendlere işaret edebiliriz. Borsada birkaç büyük şirket kazanç bildirdikten sonra yükseldi.

DOGE ve SHIB %20’nin üzerinde arttığından, meme paraları Cumartesi günü önemli ölçüde yüksek işlem gördü. Shiba, tokenin kilit bir direnç seviyesinden çıkmasıyla bugünün seansında altı haftanın en yüksek seviyesine geldi. Dogecoin son kazanımlarını genişleterek bu süreçte beş ayın en yüksek seviyesine tırmandı.

Dogecoin fiyatı

DOGE, bugünkü seansta token ticareti %30’un üzerinde artışla üst üste beşinci seans için boğa koşusunu uzattı. Dünün en düşük 0,08073 doların ardından, DOGE/USD bugün erken saatlerde 0,1076 dolara tırmanabildi.

Hafta sonuna başlamak için elde ettiği kazanımların bir sonucu olarak, DOGE şimdi 11 Mayıs’tan bu yana en yüksek seviyesini görebildi şu an gü içi en yüksek seviyelerine 0,1155 ile deva ediyor.

Beş ayın en yüksek seviyelerine ek olarak, RSI şu anda bir yıldan uzun süredir en güçlü  noktası olan 90.37’de seyrediyor. Fiyatın önemli ölçüde aşırı alımına rağmen, 10 günlük (kırmızı) ve 25 günlük (mavi) hareketli ortalamaların son geçişi, ayıların yeniden girmesini zorlaştırıyor.

Shiba Inu fiyatı

DOGE ve SHIB fiyatında yükselen mod yatırımcıların elbette dikkatini çekti. Shiba inu (SHIB), token Cumartesi günü %20’nin üzerinde arttığı için hafta sonunu başlatmak için altı haftanın en yüksek seviyesini gördü.

SHIB/USD bugün erken saatlerde 0,00001268 dolarla zirveye yükseldi. Grafiğe bakıldığında, yukarıda bahsedilen tavan, Eylül ortasından bu yana yürürlükte olan 0.00001230 dolar seviyesiydi.

Bununla birlikte, SHIB, 14 günlük göreceli güç endeksinin (RSI) kilit bir direnç noktasıyla çarpışmasıyla gelen önceki yüksek seviyelerden biraz düştü. Endeks şu anda 69.38’de seyrediyor ve bu, 70.00’de marjinal bir tavanın altında.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin