Balinalar, kripto piyasasındaki çöküşün ortasında metaverse coinleri ekliyor! İşte nedeni
Balinalar, kripto piyasasındaki çöküşün ortasında metaverse coinleri ekliyor! İşte nedeni

Balinalar, kripto piyasasındaki çöküşün ortasında metaverse coinleri ekliyor! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa hâlâ gelişirken, birçok önemli yatırımcı metaverse endüstrisinin bir parçası olmak için sıraya giriyor. Son zamanlarda, ünlü bir meme coin olan Shiba Inu (SHIB) metaverse’ini başlattı. Şimdi, Bored APE NFT yaratıcısı Yuga Labs, sanal dünyası “Otherside”ı başlatmak için sıraya giriyor. Otherside’daki arazi satışları bugün başlayacak.

Balinalar düşüşü satın alıyor

Gala games (GALA), Sandbox (SAND) ve Decentraland (MANA) gibi metaverse endüstrisindeki diğer önemli tokenler şimdiden büyük ilgi görüyor. Birçok büyük bankacılık kurumu, elektronik devi ve moda tasarımı firması bu sanal dünyalarda şimdiden araziler satın aldı.

CoinMarketCap’e göre, en iyi metaverse tokenlerinin toplam piyasa değeri son 24 saatte %2’nin üzerinde düştü. Ayrıca, 24 saatlik işlem hacmi de %25 düştü. Kümülatif toplam piyasa değeri yaklaşık 27.28 milyar dolardır.

Görünüşe göre Ethereum (ETH) balinaları, düşüşü satın almak için mükemmel zamanlamayı tespit etti. WhaleStats’a göre, en büyük ETH cüzdanları son 24 saat içinde APE, SHIB, GALA ve MANA ekliyor.

ETH balinaları 12.4 milyon dolar değerinde APE ekliyor

APE tokenleri için çılgınlık hâlâ artıyor. ApeCoin fiyatları son 24 saatte %10’un üzerinde bir artıştayken, Bitcoin (BTC) fiyatı %2 düştü. ETH balinaları dünden bu yana 12.4 milyon dolardan fazla APE tokeni ekledi. Bu hareket, yaklaşmakta olan metaverse projesi “Otherside” ile doğrudan bağlantılı olabilir.

GALA tokeni son 7 gün içinde %18’in üzerinde düştü. Ancak, ETH cüzdanlarının en büyüğü tarafından satın alınan ilk 10 token arasına girdi. En iyi Ethereum balinaları, 35 milyon dolardan fazla GALA tokenine sahip.

MANA, ETH balinaları tarafından en yaygın olarak tutulan token olarak ortaya çıktı. WhaleStats’a göre MANA, son 24 saatte ilk 500 balina arasında en çok kullanılan akıllı sözleşmeler listesine de girdi. ETH balinaları kümülatif olarak 162 milyon dolardan fazla MANA’yı elinde tutuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin