Piyasanın rahatlamasıyla NEAR fiyatı, yüzde 20 kazanç elde edebilir

Piyasanın rahatlamasıyla NEAR fiyatı, yüzde 20 kazanç elde edebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Near Protocol yaptığı anlaşmalarla ve projesiyle sağlam kaldığını gösteriyor. Bulut tabanlı bilgi işletim platformu olan Near, bir Blockchain çözüm sistemidir. İşlem hızı düşük, verimli ve birlikte çalışmabilme özelliği sayesinde diğer Blockchain sistemlerinden ayrılabiliyor.

Geliştirici ve kullanıcı dostu olması projeyi daha da eşsiz yapıyor. Tüm bunlarla beraber 1 yıl içinde ortalama bir fiyat skalasında kalabildi. İstikrarlı şekilde ilerlemesi Near fiyatını da olumlu etkiledi.

En tepeden almayan yatırımcıların dahi ortalama şu anki fiyatta elinde tutması muhtemel. Diğer yandan henüz yeni alımlar yapanlar piyasanın gidişatına göre kısa vadede kâr bekleyebilir.

NEAR fiyatı, kısa vadede yatırımcısına kazanç sağlayabilir

Near Protocol, bugün yükseliş momentumu gösterdi. Boğalar Salı gününün en yüksek seviyesi olan 4,53 doların üzerine çıkmaya çalışıyor. NEAR fiyatı, son birkaç saattir yeşilde işlem görüyor. 4,53 dolara yakın çift tepeli bir yapı, bekle ve izle yaklaşımını gösteriyor.

Haftalık grafikte ise Near Protocol bir “Yarasa Harmonik Boğa” paterni oluşturdu. Yükselişli bir Yarasa modelinde, ancak ikinci üst kısım birinciden daha aşağıda. Fibonacci tarafında da Elliott’un dalga teorisini birleştiriyor. Bu model, hakim eğilimin devam ettiğinin bir teyididir.

Piyasanın bozmaması halinde Near için fiyat yukarı yönde

Grafikte görülebileceği gibi, fiyat daha yüksek bir düşük formasyon yapmaya başladı. Yani 2.38$’dan 6.11 dolara bir dürtü hareketinin %61.8 Fibonacci seviyesinde bir geri çekilme aldıktan sonra yükselmeye başladı.

Near fiyatı yukarı yönlü hareket etmesi için, iki özelliğinden birini yerine getiriyor. Boğalar daha yüksek dipler yapmaya başlaması, olası bir yükseliş dönüşü için iyi bir işaret. Fiyat son yükselişini kırar ve aynı zamanda daha da yükselirse, NEAR yolculuğuna yükseliş trendine tam anlamıyla dönüştürecektir.

Günlük grafikte Near fiyatı “Yükselen Kanal”da işlem görüyor. Daha yüksek ve yüksek dipler yaparak yükseliş belirtileri gösteriyor. Bu da varlığın gidebileceğinin bir işareti olabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin