Şu an altcoin almak mantıklı mı?

Piyasanın önemli iki altcoin’i bu hafta dikkat çekti: Fiyattaki son durum…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında gidişat dalgalı gözükse de altoin’lerde öne çıkan oluyor. Son iki hafta büyük sıçramalar gözükmese de kazançların ortaya çıktığını söyleyebiliriz.

Rripple olarak bilinen token XRP, mevcut kırmızı dalganın piyasaları kasıp kavurmasına rağmen Cumartesi günü beş ayın en yüksek seviyesine yakın geziniyor. Token, boğalar son zamanlardaki en yüksek seviyeleri yeniden yakalamaya çalışırken, 0,525 dolarlık bir tavanın üzerinde marjinal bir şekilde işlem görüyordu. 

Bir diğer altcoin Cosmos ise XRP’ye benzeyen bir yükselişle dikkat çekiyor. Hafta sonunda daha yüksek kalabildi. Önemli bir direnç noktasında kırılma noktasına yaklaşıyor.

Ripple fiyatı

XRP, Cumartesi günü çoğunlukla daha düşük işlem gören kripto para piyasalarına rağmen hafta sonuna başlamak için beş ayın en yüksek seviyesine yükseldi. Dünkü seansta 0.4855$’lık düşük bir ardından, XRP/USD bir önceki dipten 24 saatten kısa bir süre sonra 0,5279$’a yükseldi.

Artış, altcoin’in 0,525 dolarlık kilit direnç noktasından marjinal bir şekilde kırıldığını ve süreçte art arda altıncı günü tırmandığını gördü.

Grafiğe bakıldığında, günün bir önceki zirvesinden bu yana kazançlar biraz azaldı ve fiyatlar yazılırken 0,5184$’dan işlem görüyor.

Cosmos fiyatı

ATOM, Cumartesi günü de yeşildeydi ve süreçte önemli bir direniş noktasıyla çarpıştı. ATOM/USD, 12.70$’da gezinen bir gün sonra hafta sonuna başlamak için 13.33$’lık gün içi en yüksek seviyesine tırmandı.

Altcoin, bu hafta çoğunlukla konsolide oldu. 12.00 ile 13.15 dolar arasında işlem gördü. Ancak boğalar bugün bu noktanın ötesine geçmek için harekete geçti.

Grafikten görülebileceği gibi, RSI şu anda 50,00 tavanının marjinal bir şekilde altında olan 48.49’da izliyor.

newsbitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin