DOGE SHIB son durum: Meme coin’ler zincirlerini kırabildi mi?

Piyasanın önde gelen meme coin’leri harekete geçti: İşlem hacimleri devasa boyutta…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hafta sonu piyasada harketliliğin adı meme coin’ler oldu. Özellikle de piyasanın önde gelen iki varlığı büyük bir hacme kavuştu. Sadece hacim değil belli düzeyde bir artışta gözlerden kaçmadı.

Meme kripto para birimleri; Shiba Inu ve Dogecoin, sırasıyla %22.99’luk %7.29 24 saatlik kazançlar kaydetti. Varlıklar, gün içinde daha iyi performans göstererek son günlerin en iyi zaman dilimini geçirdi. 

Son 24 saat içinde, piyasa değerinde %13,19’luk bir artış bildiren meme ekonomisine yeni para aktı. CoinMarketCap verilerine göre, piyasa değerine göre en iyi meme coin’ler şu anda yaklaşık 19 milyar dolar değerinde.

Meme coin piyasası yeniden hareketine başladı

WhaleStats verilerine göre Shiba Inu, son 24 saatin en büyük 1000 ETH balinası arasında işlem hacmi bakımından ilk 10 arasında yer aldı. 2 Ağustos’ta Shiba Inu’nun arkasındaki geliştiriciler, çok beklenen tahsil edilebilir kart oyunu Shiba Eternity’nin adını açıklayarak olumlu beklentilere yol açtı. 

Shibburn web sitesindeki verilere göre, son 24 saat içinde 292 milyondan fazla Shiba Inu token yakıldı. Shiba Inu’nun rallisi için başka bir katalizör görevi gördü. Belirteçlerin yakılmasının, garanti edilmese de fiyatlar üzerinde olumlu bir etkisi olduğuna inanılıyor.

Geçen hafta, Dogecoin Vakfı Geliştiricisi Michi Lumin, Dogecoin Vakfı tarafından Dogecoin’in çeşitli platformlara hafif ve doğrudan entegrasyonunu sağlayan ve geliştiricilere ihtiyaç duymadan Dogecoin yapı taşlarından oluşan bir kütüphane olan libdogecoin’in ilk sürümünü duyurdu. 

Dogecoin Market Değeri ve Hacim
Dogecoin Market Değeri ve Hacim

Doge ve Shiba günün sürprizini yaptı

IntoTheBlock verilerine göre, Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin’in meme coin kar yatırımı geldikçe arttığını söyledi. Yayınlandığı tarihte SHIB , %22 artışla 0,0000153 ABD dolarından ve fiyatı geçen hafta %30,37 oranında arttı.

Shiba Inu Market Değeri ve Hacim
Shiba Inu Market Değeri ve Hacim

Dogecoin  24 saat içinde %8.45 ve geçen hafta %15.23 artışla 0.078 $ seviyesinde. Shiba Inu, sıralamalarda yükseldikten sonra 8.59 milyar dolarlık piyasa değeriyle şu anda 12. en büyük kripto para birimi olarak yer alıyor. Dogecoin ayrıca 10.47 milyar dolarlık piyasa değeri ile 10. sırayı geri aldı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin