Piyasanın önde gelen meme coini büyük sıçramaya hazır! Hedef neresi?
Piyasanın önde gelen meme coini büyük sıçramaya hazır! Hedef neresi?

Piyasanın önde gelen meme coini büyük sıçramaya hazır! Hedef neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa değerine göre en büyük meme coin olan DOGE, 0,066 dolarlık ortak destekte ve Bollinger Bandının orta hattında duruyor. Bununla birlikte, son beş gün içinde bu desteğin üzerinde seyreden fiyat hareketi, bir geri dönüşe işaret ediyor.

Anahtar noktaları:

  • DOGE grafiği 0,066 dolar desteğinde yüksek talep baskısını gösteriyor.
  • DOGE grafiği, bir fincan kulp formasyonu oluşumuna dair ipuçlarını veriyor.
  • Dogecoin kripto parasındaki 24 saatlik işlem hacmi %26,3 kayıpla 393.4 milyon dolardır.

DOGE/USDT Chart

DOGE satıcıları, devam eden düşüşü sürdürmek için azalan bir trend çizgisine güveniyor. Ayrıca, geçen hafta yaşanan %58’lik toparlanma rallisi bile küçük bir geri çekilmeyi tetikledi.

28 Haziran’da, DOGE fiyatı 0,075 dolarlık dirençten döndü. Böylece, düşüşün tersine çevrilmesiyle birlikte meme coin %16,14 oranında düştü.

Bununla birlikte, son üç gün içinde, DOGE grafiği 0,065 dolar destek bölgesinde daha düşük fiyat reddi gösteriyor ve bu da alıcıların bu seviyeyi savunduklarını gösteriyor. Meme coin bu destekten geri dönerse, alıcılar fiyatı direnç noktasına geri çekecek ve fincan kulp formasyonu oluşturacaktır.

Ayrıca, bu yükseliş eğilimi, alıcıları bu genel dirençlerden yükselişe geçmeye teşvik etmeli ve toparlanma için daha iyi bir fırsat sunmalıdır.

Aksine, 0,066 dolarlık destek düşüşü, DOGE fiyatını 0,05 dolarlık psikolojik bir seviyeye düşürebilir ve daha fazla düşüşü tetikleyebilir.

Teknik gösterge

ADX göstergesi: Düşüş eğilimine rağmen, günlük ADX fiyat hareketinde sabit bir düşüş göstererek satış momentumunda bir iyileşme olmadığını gösterdi.

Bollinger bandı göstergesi: Göstergenin orta çizgisinin altında uzun bir işlemden sonra, meme coin 24 Haziran’da bu dinamik direnci kırdı. Şimdi bu nötr hat geçerli bir destek görevi görüyor.

Direnç seviyeleri: 0,075 dolar ve 0,088 dolar

Destek seviyeleri: 0,05 dolar ve 0,065 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin