Meme coin analizi: SHIB ve DOGE kazanımları ne aşamada?

Piyasanın önde gelen iki meme coini düştü: Sebebi ise bir borsaya bağlı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meme coin dediğimizde aklımıza öncelikle Dogecoin ve Shiba Inu gelir. Kendi meme platformunda en değerli varlıklar olan DOGE ve SHIB, bugün kötü bir haber aldı. Haberin kötü olmasıyla birlikte fiyatında düşmesi kaçınılmaz oldu. Peki fiyatın stres yaşamasındaki neden ne?

Dogecoin (DOGE) ve Shi Inu (SHIB), Salı günününe düşüşle başladı. Kripto topluluğu düşüşü öncelikle piyasaya bağladı. Ancak kripto para borsasından gelen haber her iki varlığında olumsuz etkilenmesine neden oldu. 

Büyük kripto para borsası olan Crypto.com, Shiba Inu ve Dogecoin ile diğer 13 tokeni kazanç işlemlerinden çıkardı. Twitter’daki duyuruda Crypto.com, kampanya ve FTM, ZIL tokenlerinin eklendiğini açıkladı. Açıklamanın ardından DOGE ve SHIB %7 ve %5 düştü.

DOGE ve SHIB kaybediyor

Duyurudan hemen sonra, DOGE %7’lik bir kayıp gördü. Daha dün, DOGE direnç 0.077$’da kırmaya ve hatta 0.0934$’a ulaşmaya hazır olduğunu görmüştük. Haberin gelmesi meme coini negatif yönde bıraktı.

Öte yandan, SHIB de %5’ten fazla düşüşle geriledi. Shiba’da haberlerden önce önemli bir yükseliş eğilimi gösteriyordu. SHIB ayrıca TRON ve DAI’yi geçerek piyasa değeri açısından dünyanın en büyük 12. kripto para birimi olmuştu. Ancak, fiyat düşüşünün ardından, daha önceki bölgesi olan 14. sıraya geldi.

Crypto.com, meme coinler için ödül sunmayı bırakacak

DOGE ve SHIB dışında, Crypto.com ayrıca 13 tokeni kazanç programından kaldırdı. XTZ, MKR, EOS, OMG, FLOW, KNC, ICX, COMP, BIFI, ONG, GAS, STRAX ve BNT, Crypto.com’un kazanma programından kaldırılan listesi.

Crypto.com’un kullanıcıların tokenlerini günlük ödüller elde etmek için tahsis edebilecekleri planıydı. Kazanç, BTC, ETH, USDT, USDC, vb. gibi birçok popüler tokeni destekliyordu. Ödül oranları ise %14’e kadar çıkıyordu.

Crypto.com, listeden çıkarılan token için mevcut sabit vadeli tahsislerin, dönemin sonuna kadar devam edeceğini garanti etti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin