Binance ve CZ ile ilgili iddialar devam ediyor: Sıradaki detay Justin Sun oldu

Piyasanın lider kripto para borsası Binance yeni bir rekor daha kırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasada her geçen gün yeni varlıklar eklendiği gibi borsaları da görebiliyoruz. Sadece kripto para birimleri değil, kripto para borsası da konuşuluyor. Hem başarısıyla hem aldıkları başarısızlıklarla borsalar sürekli gündeme geliyor. Ayrıca ülkelerin uygulamak istedikleri düzenlemelere takılması işi çıkmaza sokuyor.

Tüm bu dalgaları gelişmelere rağmen kripto paraların vazgeçilmezi borsalar oluyor. Bu konuda başı ise Binance çekiyor. Geçmişte olduğu gibi şimdi de en çok tercih edilen borsalar arasında birinci…

2017 yılından bu yana kripto para borsası piyasaya hakim olduğunu gösterdi. 5 senelik süre zarfıda yaptığı yatırımların meyvesini alan şirket, sert geçen 2022 ayı sezonunda bile ayakta kalan nadir borsalardan.

Borsalardaki dikkat çeken veriler

Ağustos ayında %36,8 artışla 1,91 trilyon dolara yükselen merkezi borsalardaki spot işlem hacimlerinde piyasanın frenlenen momentumu oluştu. Bu momentumun kalmasıyla oynaklığın etkileri daha çok görüldü.

Bir CryptoCompare raporu ise, dünyanın önde gelen kripto para borsasından biri olan Binance’in Ağustos ayında spot hacmine dikkat çekti. Raporda borsanın, pazar payının %55,1’ini ele geçirdiği vurgulandı.

Binance pazar payına hakim

Veriler, yatırımcıların oynaklıktan yararlanmaya devam etmesiyle, geçen ay toplam spot işlem hacminin %36,8 artarak 1,91 trilyon dolara yükseldi. Üst düzey borsa spot hacimleri %41.6 artarak 1.80 trilyon dolara kadar geldi. Diğer yandan düşük seviyeli spot hacimler %12.3 düşüşle 108 milyar $’a geriledi.

Aslında, pazar payı büyük ölçüde toplam spot hacminin %94,3’ünü temsil eden en iyi borsalar tarafından ele geçirildi. Bu, Kasım 2017’den bu yana üst düzey borsalar tarafından yakalanan en yüksek pazar payı oldu.

Binance, 438 milyar dolarlık işlem hacmiyle en büyük üst düzey spot borsa olarak tarihe geçti. Lider kripto para borsasını, 58.3 milyar dolarlık Coinbase ve 54,9 milyar dolarlık AAX ticareti takip etti.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin