featured

Piyasanın kötü olması, Bitcoin değerine engel olamıyor: Neden mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin değeri, ayı sezonuna rağmen yeşil ışık yakabiliyor. Özellikle de son paylaşılan rapora göre lider kripto para birimi, Amerika bankaların geride bırakıyor.

Piyasa değeri açısından en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, büyük olasılıkla önümüzdeki aya, 10 Kasım 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.044 $’dan önemli ölçüde düşük bir işlem fiyatıyla girecek. Ancak piyasa değerini iyi şekilde tutmayan çalışan bir Bitcoin var.

Son derece lanse edilen “dijital altının” kripto alanını etkilediği bilinen öngörülemeyen oynaklıktan sert bir şekilde etkilendiğini söylemek, Bitcoin kanamaya devam ederken yetersiz kalıyor.

Son birkaç aydaki düşük fiyatlara ve kötü performansa rağmen, tüm dijital para birimlerinin lideri, listenin başında gelen JPMorgan Chase de dahil olmak üzere ABD’deki en büyük bankaları bile geride bırakmayı başardı.

Böyle bir başarı, bu finansal kurumların Bitcoin ve diğer kripto para birimleri hakkında çoğu zaman şüpheci olmaya devam ettiği düşünüldüğünde gerçekten etkileyici.

Bitcoin değeri, piyasaya hakim oluyor

CompaniesMarketCap’e göre dün, Bitcoin’in toplam piyasa değeri 374,78 milyar dolara ulaştı. Bitcoin değeri bu seviyeye ulaşarak 14. en değerli varlık sınıfı haline geldi.

ABD’de başarılı bir şekilde küresel itibar kazanan köklü bir finans kuruluşu olan JPMorgan Chase, 349,31 milyar dolarlık piyasa değeri ile kendisini ancak 18. sıraya koymayı başardı.

Halihazırda etkileyici olan Bitcoin, aynı kategorideki diğer ABD bankalarından daha iyi performans göstermeyi başardı.

Bank of America (280.26 milyar $ piyasa değeri), Wells Fargo (169.54 milyar $), Morgan Stanley (134.57 milyar $) ve Charles Schwab (130.15 milyar $), piyasa değeri açısından en büyük bankaların ve banka holding şirketlerinin ilk 10 listesinde yer alıyor.

Bitcoin değeri ilk kez bunu başarmıyor

2021 yılında bu tür bir performansı daha da büyük bir ölçekte yapmıştı. Kripto para birimi, bu süre zarfında JPMorgan Chase, Bank of America ve Citigroup Inc.’in birleşik piyasa kapitalizasyonunu geçmeyi başarmıştı.

Dijital varlığın o yıl içinde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasından önce gerçekleşti. Bitcoin değerini daha da yüksek seviyelere çıkararak 1,28 trilyon dolara ulaşmıştı.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin