featured

Piyasalar çökerken, BTC için iddialı tahmin bakın kimden geldi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyatı hafta sonunda nötr şekilde işlem görüyor. Bu sabit hareketler altcoin piyasasına yarasa da BTC’nin sessiz kalması orta ve uzun vade için pek iyi durmayabilir. Lider kripto para birimi şu an 16.400 dolardan 16.780 dolara konsolide oluyor. 

Cuma Günü tatiline ve riskten kaçınma hissini yönlendiren ve yatırımcıları karanlıkta tutan bir dizi temel faktöre rağmen piyasa oynaklığı düşük tuttu.

Bu kötü zamanlarda ise yatırımcıları ayakta tutmak için kripto uzmanlarından uzun vadede tahminler geliyor. Bazı isimler ise eski tahminlerini hatırlatarak yatırımcılara umut aşılıyor. Bu isimlerden biri de Thomas Lee…

Thomas Lee, BTC ile ilgili tahminini yeniden hatırlattı

2022’deki kasvetli performansa rağmen, Fundstrat Global Advisors’ın kurucu ortağı olan önde gelen Wall Street stratejisti Thomas Lee, kripto para biriminin eninde sonunda bir geri dönüş yapacağı düşünüyor. 

Thomas Lee mevcut piyasa negatif olsa bile 200 bin dolarlık Bitcoin fiyat tahminine bağlı kalacağını belirtti. Hatırlayacağınız üzere 2021 yılında büyük bir boğa sezonu yaşayan piyasada Bitcoin 69.000 dolara kadar çıkan bir piyasa değerine ulaşmıştı.

CNBC’e yakın bir zamanda konuk olan Lee, mevcut kripto para ayı piyasası yeni bir şey olmadığını vurguladı. Kripto para birimi endüstrisinin, Bitcoin’in değerinin tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 70’ten fazla düştüğü 2018’dekine çok benzer bir krizden geçtiğine dikkat çekti. Thomas Lee’nin

“BTC’nin 17.000 dolardan 1.200 dolara indiği o kripto kışına bakarsak, en iyi projelerden bazılarının yaratıldığı zaman dilimi olduğunu görmüştük.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin