featured
Bitcoin SV fiyatındaki gelişmeler

Piyasadaki savaş ortamı Bitcoin ABC ve Bitcoin SV arasındaki rekabeti kızıştırıyor: Bakalım kim önde?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası, boğa ve ayı arasında bir savaş ortamı gibi görünüyor. Hard fork sonucunda doğan Bitcoin ABC veya şimdi Bitcoin Cash (BCH) ve Bitcoin SV (BSV) top 10 listesinde haklı pozisyonları için mücadele ediyor.

Bitcoin ABC fiyatındaki gelişmeler

CoinMarketCap’ta yerini Stellar’a kaptıran BCH, beşinci sırada yer alıyor ve boğa ve ayı arasında şiddetli bir kavga görüyor. Yazım sırasında BCH, son 24 saat içinde %9,81’lik bir düşüş yaşadı ve 2,4 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile 139 olarak değerlendi. Kripto paranın, 24 saatlik ticaret hacmi 91 milyon dolar. BCH, geçtiğimiz yedi günde %20’lik bir düşüş yaşadı ve BS ise geçen hafta %1 oranında düştü.

Bitcoin Cash (BCH) fiyat grafiği - Kaynak: CoinMarketCap
Bitcoin Cash (BCH) fiyat grafiği – Kaynak: CoinMarketCap

Kripto para için maksimum işlem hacmi, 24 saatlik ticaret hacmi 6 milyon dolar olan BCH/KRW çiftini yöneten Kore borsası Upbit’de kaydedildi. Upbit’i, BSCABC/BTC çiftini yöneten Coinsuper borsası izledi. BSCABC/BTC çiftinin 24 saatlik ticaret hacmi 5 milyon dolar oldu. Bunu takiben, Singapur merkezli kripto para birimi borsası Huobi, BCH ticaretinde öne çıktı.

Bitcoin SV fiyatındaki gelişmeler

BSV, geçtiğimiz hafta meraların gür yeşilliğini gördükten sonra ayının kollarına düştü. CoinMarketCap listesinde kripto para dokuzuncu sırada yer alıyor. Yazım sırasında BSV, son 24 saat içinde %4,2’lik bir düşüş yaşadı ve yaklaşık 1,5 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile BCH’nin neredeyse yarısı olan 86 dolar değerindeydi. Kripto para, 24 saatlik ticaret hacminin 73 milyon dolar olduğunu bildirdi.

Bitcoin SV fiyat grafiği - Kaynak: CainMarketCap
Bitcoin SV fiyat grafiği – Kaynak: CainMarketCap

Kripto para için maksimum işlem hacmi, 24 saatlik ticaret hacmiyle BCHS/USDT çiftini yöneten Çin borsası Binance’de kaydedildi. İkinci sırada, BCHSV/BTC çiftini yöneten Coinsuper borsası yer alıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin