6 Haziran Stellar ve Zcash analizi: XLM ve ZEC için olası senaryolar
6 Haziran Stellar ve Zcash analizi: XLM ve ZEC için olası senaryolar

Piyasadaki ayı dalgasının gazabına uğrayan önemli altcoinler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin ve Cardano, geçen hafta en iyi performans gösteren kripto para birimleriydi. Yazım sırasındaise LTC %10,2, ADA %7,9, Bitcoin Cash %8 ve EOS %13 oranında düşüş gösterdi. Önemli altcoinler ne durumda birlikte inceleyelim.

İşte düşüş piyasasında kan kaybeden önemli altcoinler

Litecoin fiyatı aniden düştü

Yedi günlük zaman diliminde, LTC fiyatları büyük bir volatilite oluşturdu ve bu roller-coaster sürüşüne benziyor. Fiyatlar 26 Kasım 16:32 UTC’de 31,42 dolardan işlem görmeye başladı ve birkaç saat içinde 28,62 dolara düştü.

Litecoin fiyat grafiği - Kaynak: CoinMarketCap
Litecoin fiyat grafiği – Kaynak: CoinMarketCap

Piyasa değeri aynı eğilimi izledi ve 100 milyon dolar düştü. Bu noktadan itibaren, Litecoin üç gün boyunca bir boğa koşmasından başka bir şeye şahit olmadı ve belirtilen zaman diliminde yaklaşık 36 dolarlık bir zirveye ulaştı. Bu fiyatlar, aşağı yukarı aynı kaldı ve şu anda 30,5 dolardan işlem görüyor.

Cardano 0,040 doların altında işlem görüyor

Diğer yandan Cardano, yedi günlük zaman dilimi içinde %8,6 oranında artarken Litecoin’den daha iyi durumdaydı. Litecoin gibi ADA, 26 Kasım’da 0,0378 dolara işlem görmeye başladı ve 0,0341 dolara kadar geriledi. Fiyatlar, %16,05’lik bir artışla 0,0441 dolar seviyesine ulaştı ve fiyatlar, 0,00445 dolar seviyesinde durdu.

Cardano fiyat grafiği - Kaynak: CoinMarketCap
Cardano fiyat grafiği – Kaynak: CoinMarketCap

Sonunda fiyatlar 0,3771 dolara düştü ve şu an 986,5 milyon dolarlık piyasa değeriyle 0,038 dolardan işlem görüyor.

EOS fiyatı geri dönüşü denedi, ancak enerji 3,37 dolarda söndürüldü

LTC veya ADA’dan farklı olarak EOS’un fiyatları yüksek bir artışla 3,35 dolardı, ancak fiyatlar ayı çukura düştü ve 2,92 dolar seviyesine ulaştı. Bu noktada piyasa değeri 2,65 milyar dolara ulaştı. Fiyatlar geri dönüşü denedi, ancak enerji 3,37 dolarda söndürüldü ve fiyatlar buradan düştü ve 2,84 dolara ulaştı. Bu seviyesen sonra az ya da çok aynı kaldı.

EOS fiyat grafiği - Kaynak: CoinMarketCap
EOS fiyat grafiği – Kaynak: CoinMarketCap

EOS şu anda 2,3 milyar dolarlık piyasa değeriyle 2,55 dolar seviyesinde işlem görüyor.

BCH için piyasadan kaçan volatilite sonuna kadar aynı kaldı

Geçtiğimiz ay hard fork nedeniyle çok konuşulan kripto para birimi olan Bitcoin Cash, %11,67’lik büyük bir erime yaşadı. BCH fiyatları 214,52 dolardan işlem görmeye başladı ve piyasa değeri 3,74 milyar dolara ulaştı. Fiyatların düşmeye başlaması ile BCH 175,95 dolara kadar düştü ve BCH için piyasadan kaçan volatilite sonuna kadar aynı kaldı. BCH’nin şu anki fiyatı 158 dolar seviyesinde sabit tutuluyor.

Bitcoin Cash fiyat grafiği - Kaynak: CoinMarketCap
Bitcoin Cash fiyat grafiği – Kaynak: CoinMarketCap

Bitcoin Cash, yakın zamanda Stellar Lumens tarafından tahtından edildi. Bunun sonucunda, Bitcoin Cash, dördüncü en büyük kripto para birimi yerine beşinci en büyük kripto para oldu.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin