featured

Piyasada toparlanma emaresi görülmeye başladı: Tokenler yeniden artıda…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel kripto para piyasası, son FTX çöküşünün neden olduğu artan oynaklıkla hala ticaret yapıyor. Ancak, piyasa büyük bir düşüşün ardından bazı toparlanma işaretleri gösterdi.

Piyasa değeri, geçen gün neredeyse %5 arttı. Şu anda 840 milyar dolar seviyesinde bulunuyor. 24 saatlik işlem hacmi de %28,4 artarak 78,4 milyar dolara ulaştı. Dün erken saatlere göre tokenler hareketli olduğu için daha iyi bir hacim yakalayabildi.

Her şeye rağmen BTC, 17.000 doların altında akümüle oluyor. Dün 17K üstüne çıksa da kalıcı olamadı. Ether ise 1.300 doların altındaki fiyatlanmasını sürdürüyor. Diğer tokenler bu süre zarfında fırsattan istifade ederek yükseliş arıyor.

Altcoin’ler daha çok dikkat çekiyor

Bitcoin ve Ethereum’un biraz daha sabit ilerlemesi altcoin’leri harekete geçirdi. Kripto para birimleri günün erken saatlerinde günlük kazançlarını artırdı. Son 24 saat kazançlarına baktığımızda üç farklı token çift haneli kazanç yazabildi.

Cronos (CRO), Quant (QNT) ve Ripple (XRP), son 24 saatte değer kazanan ilk 100 kripto paradan üçü. CRO fiyatı %21’den fazla artarak 0,072 $’a yükseldi, QNT %20’den fazla arttı. Ripple ise yüzde 10’luk değer artışıyla 0,375o dolardan işlem görüyor.

Bunların yanında LDO anlık olarak yaklaşık %13 arttı. Lido Finance şimdi ise tek haneli kazançlarını devam ettiriyor. HBAR, TWT gibi varlıklarda da kazanç yine çift hanelerde kalmaya çalışıyor.

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin