Piyasada iyileşme yaşanırken Dogecoin katilinde token yakma işlemi devam ediyor…

Piyasada iyileşme yaşanırken Dogecoin katilinde token yakma işlemi devam ediyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında hareketlilik devam ederken topluluk meme coin’lere gözlerini çevirdi. Dogecoin biraz daha iyi olurken, Dogecoin katili için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil.

Shibburn blok zinciri izleme hizmetine göre, ünlü meme coin, kullanıcılar normalden %130 daha fazla token yaktı. Son 24 saat içinde yanma oranında hızlı bir artış gördü. Hizmetin Twitter hesabı bazı ilginç rakamlar paylaştı . 

Dogecoin katili, kripto kartının duyurulmasından bu yana, kullanıcılar günde 1 milyar Shiba Inu tokenini yolladı.

Dogecoin katili yakımları sürdürüyor

Hafta sonu nedeniyle, kullanıcılar son 24 saat içinde yaklaşık 500 milyon tokeni dolaşımdan çıkardı. Bugün nispeten düşük sayıda yanmış Shiba Inu tokeni gördük. Ancak sayı 1 milyar SHIB’nin altında olmasına rağmen, bugün toplam yakılan token sayısı hala ortalamanın üzerinde.

Shiba Inu fiyat performansı Son 44 gündür, Shiba Inu, SHIB boğalarının satın alma gücünün olmaması nedeniyle modelin üst sınırını kırmak için bazı başarısız girişimlerde bulundu. Şimdi ise bir bayrak oluşumunda hareket ediyor.

Model genellikle varlıkların konsolidasyonda olduğunu ve yakında, önümüzdeki birkaç hafta hatta aylar boyunca piyasadaki hareketini belirleyecek olan oynaklıkta bir artışla karşı karşıya kalabileceğini gösteriyor. 

Dogecoin katili son birkaç aydır keskin bir düşüş trendinde hareket ettiği gerçeği göz önünde olmalı. Formasyonun görünümü kripto para birimi için olumlu bir faktör olarak kabul edilmelidir. Çünkü artık bir geri dönüş için teknik potansiyel gösteriyor. Haber esnasında, Shiba Inu 0.000012 dolardan işlem görüyor

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin