Piyasa yönü yukarı çevrildi! Binance Coin kilit seviyeyi geri aldı!
Piyasa yönü yukarı çevrildi! Binance Coin kilit seviyeyi geri aldı!

Piyasa yönü yukarı çevrildi! Binance Coin kilit seviyeyi geri aldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin (BNB) fiyatı, 260-265$ direnç alanını geri alarak belirleyici yükseliş işaretleri gösterdi. 325-342$ bölgesini geri almak ise, bir başka önemli yükseliş işareti olarak sayılacaktır.

BNB fiyatı, 8 Kasım’da 398,30 dolar seviyesinden zirveye ulaştı ve o günden beri düşüyor. Düşüş, uzun bir üst fitil (kırmızı simge) yaratarak, daha önce kırıldığı yükselen bir destek hattını doğruladı. Son derece uzun üst fitil, satış baskısının bir işareti olarak kabul edilir.

21 Kasım’da Binance Coin fiyatı 260-265$ destek alanından (yeşil daire) kırıldı. Bu hem yatay hem de Fib destek seviyesidir. Ancak kısa bir süre sonra bölgeyi geri aldı ve önceki hareketi sadece bir sapma olarak gösterdi. Ayrıca RSI 50’nin üzerine çıkarak yükseliş sapması oluşturmadı.

Yukarı hareket devam ederse en yakın direnç alanı 325-342 dolar arasında olacaktır. Bu, 0,5-0,618 Fib geri çekilme direnç seviyeleri (beyaz) tarafından oluşturulur. BNB fiyatı ivmesini sürdürürse önümüzdeki 24 saat içinde bu seviyeye ulaşabilir. Sonuç olarak, günlük zaman diliminden yapılan teknik analiz, net bir BNB fiyat tahmini sağlamıyor.

Binance Coin (BNB) Fiyat Dağılımı

BNB fiyatı yukarı yönde potansiyel gösteriyor

Dalga sayımı teknik analizi incelendiğinde, gelecekteki fiyat hareketi için iki ana hat sunulur. İlk olarak, 18 Haziran’dan 11 Ağustos’a kadar olan yapının belirsiz olduğuna dikkat çekmekte fayda var. İlginç olan, ardından gelen fiyat hareketidir.

Boğa seçeneği, hareketin düzensiz bir düz düzeltme (siyah) olduğunu gösterir. İçinde A:C dalgaları, bu tür yapılarda yaygın olan 1:1.61 oranına çok yakındı. Sayım doğruysa bu, BNB fiyat düzeltmesinin tamamlandığı anlamına gelir ve 400 dolara doğru bir hareket başlayabilir.

Tam tersine Binance Coin, 250 dolardaki C dalgasının (kırmızı çizgi) altına düşerse yükseliş eğilimi geçersiz kılınır.

Binance Coin (BNB) Fiyat Dalga Sayısı

Öte yandan düşüş eğilimi, BNB fiyatının bir A-B-C düzeltmesine saplandığını gösteriyor. Bu durumda, şu anda B dalgasındadır ve ardından başka bir düşüş gelir. B dalgasının 325-342 dolar arasında bitmesi muhtemel görünüyor.

Bu sayım için geçersiz kılma seviyesi, yükseliş seviyesinden daha az kesindir. Keskin bir fiyat hareketi bunu geçersiz kılmayacak olsa da, 342 dolardan 0,618 Fib geri çekilme direncinin üzerinde kesin bir kapanış yapacaktır.

Bu nedenle, Binance Coin fiyatı 325-342$ direnç alanına geldiğinde verilecek tepki, gelecekteki eğilimi belirlemede çok önemli bir rol oyanayacaktır.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin