Ethereum yüzde 7 yükseldi
Ethereum yüzde 7 yükseldi

Piyasa yeşile dönerken Ethereum yüzde 7 yükseldi: Artışın sebebi ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Toplam kripto piyasa değeri yılın başında düşse de, NFT piyasası yavaşlama belirtisi göstermedi. Bununla birlikte, OpenSea’deki Ethereum hacmi son haftalarda önemli ölçüde azaldı. 1 ile 6 Şubat arasında, OpenSea’nin satış hacmi 247 milyon dolardan 124 milyon dolara düştü. Ayrıca medyan işlem ücreti bu süreçte 134 gwei’den 65 gwei’ye düştü.

Ayrıca CoinShares’e göre, kripto fonlarına yapılan yatırımlar geçen hafta toplamda 127 milyon doları buldu ve önceki üç aya göre arttı. 4 Mart’ta sona eren haftada, Ethereum yatırım ürünlerinin 25 milyon dolarlık giriş elde ettiğini gördük. 13 hafta sonra, Ethereum şimdiye kadarki en önemli girişleri almış durumda.

Büyük kripto paralar yeşile döndü

Çarşamba günü kripto para piyasası, Joe Biden’in çok beklenen kripto düzenlemesi ile çalkalandı. Son 24 saatte kripto para piyasa değeri yaklaşık yüzde 3 artarak 1,77 trilyon dolara yükseldi. 41 bin doların üzerindeki pozitif piyasa ticaretinin bir sonucu olarak, Bitcoin fiyatı %5’ten fazla arttı. Önde gelen para birimi ayrıca büyük kripto para birimlerinin piyasada yükselmesine alan verdi. 2,7 bin doların üzerinde işlem gören Ethereum, %7’den fazla arttı.

Bloomberg Intelligence’ın kıdemli emtia analisti Mike McGlone’a göre, enerji fiyatlarındaki ek artışlar, 2008’dekiyle karşılaştırılabilir ve dünya çapında bir piyasa felaketine neden olabilir.

Son küresel piyasa krizi ve Ukrayna-Rusya savaşı, ABD hisse senedi endeksleri ve kripto para birimleri arasındaki korelasyonları güçlendirdi. CoinMarketCap’e göre, bugün Ethereum fiyatı 2.708,60 USD ve 24 saatlik 15.803.359.837 USD işlem hacmine sahip. Ethereum son 24 saatte %7,98 arttı.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin