Piyasa toparlanırken kaybetmemek için bu altcoin'e dikkat!
Piyasa toparlanırken kaybetmemek için bu altcoin'e dikkat!

Piyasa toparlanırken kaybetmemek için bu altcoin’e dikkat!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası geçtiğimiz gün önemli ölçüde toparlandı. XRP, kayda değer bir kazanç elde etti ve önümüzdeki günler için daha fazla yükseliş trendi gelebilir.

21 Ocak’ta XRP, kripto para piyasasındaki düşüşten en çok etkilenen tokenlerden biriydi. Ancak, grafiklerdeki neredeyse tüm kripto paralar o sırada düşüş trendindeydi. Kripto paraların çoğu son zamanlarda güçlü bir toparlanma yaşarken, XRP halen yüksek volatilite görüyor.

XRP’nin fiyatı henüz önemli bir kazanç sağlamıyor

Son 24 saat içinde XRP’nin fiyatı yaklaşık %6 arttı. Son birkaç gün içinde birçok kripto para birimi toparlandı ve XRP kritik engelleri aşmaya çalıştı. Kripto para 0,604 dolarşık bariyeri geçmekte zorlandı, ancak son 24 saat içinde bunu başardı ve 0,62 dolara ulaştı.

Kripto para için volatilite de azalıyor gibi görünüyor. Mevcut kazançlar %5 ile %6 arasında gidip geliyor ve bu sebeple XRP için fiyat hareketinde uzun bir yol başlayabilir. Şu anda, kazançlar pazar desteğine bağlanıyor, ancak satın alma baskısı da rol oynayabilir. Artan satın alma desteği, XRP’nin fiyatını %20 oranında artırarak değerini 0,75 ile 0,80 dolar arasına getirebilir.

50 günlük basit hareketli ortalama, 0,773 dolarlık arz bölgesinde yer alıyor. Mevcut piyasa desteği, XRP’nin bu seviyelere ulaşmasını destekleyecekse, yükseliş trendinin burada durma ihtimali var. Bu, XRP için kısa vadeli kazançları yaklaşık %20 ile sınırlandırıyor.

XRP’nin düşüş trendi de gelebilir

XRP 0,605 dolarlık bariyeri geçerek bir yükseliş paterni oluşturdu. Ancak bu seviye aynı zamanda destek görevi görebilir ve mevcut piyasa boğaları başarısız olursa XRP tekrar bu seviyeye düşebilir. Yatırımcılar fiyatı bu noktada tutmayı başaramazsa, daha fazla düşüş yolda olabilir.

Bu fiyatın altına bir düşüş, XRP’nin 0,52 dolara gerilemesine neden olabilir. Bu düşüşler, short pozisyon alan yatırımcılardan gelen artan satış baskısından kaynaklanabilir. Böyle bir çöküş, kripto paranın fiyatını bu ayki ayılar sırasında kaydedilenden daha da aşağı itebilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin